Zobozdravnik


Poiščite zobozdravnika, ki vam bo pomagal do boljše funkcionalnosti in estetike vaših zob.

Kljub široki ponudbi pohištva v trgovinah z opremo za dom, je včasih težko najti pohištvo, ki je primerno za vaše stanovanje. Če želite, da so vaše omare prilagojene prostoru, ki ga imate na razpolago in s tem čimbolj funkcionalne, je najbolje, da se obrnete na dobro mizarstvo, ki bo izdelalo pohištvo samo za vas in vaše potrebe. Mizar vam bo prostor izmeril, se z vami pogovoril o vaših željah in pripravil načrt za funkcionalno pohištvo, ki bo popolnoma izkoristilo razpoložljiv prostor. Zadnje čase so zelo popularne vgradne omare, ki izkoristijo vaš prostor do zadnjega centimetra. Mizar vam bo z veseljem svetoval in rezultat bo vaše edinstveno in unikatno pohištvo v vaših izbranih barvnih kombinacijah in stilu.

Kuhinje postajajo prostor, v katerem se zadržuje cela družina in predvsem za gospodinje je zelo pomembno, da ustreza njihovim potrebam in je hkrati estetska. Preverite pozicijo obstoječih priključkov (za vodo, elektriko, plin, …), vizualizirajte svoje gibanje po kuhinji in z mizarjem narišite načrt vaše sanjske kuhinje.

Tako izdelano pohištvo po vaših željah in potrebah bo zagotovo nekaj posebnega in bo naredilo vaše bivanje bolj prijetno.

Ocenite ali preverite izvajalce storitev. Poiščite ustrezne izvajalce ali pridobite ponudbe. Izbirajte preverjene in dobro ocenjene.

Oddaj povpraševanje za: Zobozdravnik


Olajšajte si delo! Brezplačno oddajte povpraševanje za Zobozdravnik

IZBRANI PONUDNIKI ZA ZOBOZDRAVNIK


Preglejte predstavitve zobozdravnikov, ortodontov in oralnih kirurgov, njihove ocene in fotografije ter se odločite za tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Staničeva 4a, Ljubljana

(4) Oceni me

Diagnostični in terapevtski centri · Maksilofacialna in oralna kirurgija · Ortodontija · Patronažno varstvo in oskrba · Zobni rentgen · Zobozdravstvo

Bresterniška Ulica 93, Bresternica

(1) Oceni me

Zobni rentgen · Zobozdravstvo

Metelkova ulica 48, Maribor

Zobozdravstvo

Dalmatinskih brigada 30b, Matulji/HRVAŠKA

(13) Oceni me

Najem medicinske opreme in pripomočkov · Ortodontija · Radiološka diagnostika · Zdravstvene ustanove in storitve · Zobni rentgen · Zobozdravstvo

Videmce 10, Zgornja Besnica

(2) Oceni me

Maksilofacialna in oralna kirurgija · Zobozdravstvo

Kopitarjeva 4, Ljubljana

(3) Oceni me

Zobozdravstvo

Peričeva ulica 31, Ljubljana

(1) Oceni me

Maksilofacialna in oralna kirurgija · Zobozdravstvo

Hacquetova ulica 1 A, Ljubljana

(1) Oceni me

Zobozdravstvo

Več