Anja Siegl, dr. dent. med - Zobna ordinacija

O podjetju

Za vas si vzamemo čas in prilagodimo zdravljenje vašim potrebam. Z zdravljenjem lahko začnemo takoj, ko želite, saj nas ne obvezujejo čakalne dobe. Zaradi stalnega izobraževanja in uporabe najsodobnejših materialov ter načinov zdravljenja so možnosti za uspeh zdravljenja zob in obzobnih tkiv večje. Ob prvem pregledu vam brezplačno naredimo higiensko fazo ene čeljusti. Zagotavljamo dostopne cene v celotnem poteku zdravljenja.

Individualen pristop k ustnemu zdravju z dolgoletno tradicijo, kjer vsakogar obravnavamo kot celoto. Ordinacija z družinsko tradicijo na tem mestu deluje že od leta 1980. V Zobni ordinaciji Anje Siegl, dr. dent. med. pripisujemo poseben pomen kakovosti zobozdravstvenih storitev in ugodju za pacienta. Zato verjamemo v samoplačniško zobozdravstvo, saj si samo na ta način lahko vzamemo za Vas dovolj časa in Vam tako zagotovimo najboljšo oskrbo.

Mnenja strank

 • 3 ocene (5,0)

Ocenite storitve ponudnika Anja Siegl, dr. dent. med - Zobna ordinacija

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Ajda K.

  3

  9 ocen
  3 zahvale
  • Splošna ocena

  Dr. Anjo Siegl sem naša slučajno preko prijatelja, ki jo je priporočal. Potrebovala sem ultrazvočno čiščenje zob, ki ga je odlično opravila. Na čiščenje sem se prijavila v petek in že v ponedeljek sem prišla na vrsto, je ostala zame v službi malce dlje, ker je potem odšla že na dopust. Priporočam, saj je bila zelo prijazna in prijetna, prav tako njeno osebje.