ZOBEK DENTALNI CENTER, zobozdravstvena dejavnost, d.o.o

ZOBEK DENTALNI CENTER, zobozdravstvena dejavnost, d.o.o

Metelkova ulica 48,

2000 Maribor

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
profil
Delovni čas
Delovni čas ni določen

O podjetju

Zobozdravstvo - vaš zobozdravnik za lep nasmeh in zdrave zobe! Zobek dentalni center, zobozdravstvena dejavnost, d.o.o., zdravi vse vrste zobobolov, skrbi za zdravljenje občutljivih zob in izvaja beljenje zob. Zobozdravstvene storitve nudimo v ordnacji v Mariboru.

Zagotavljamo storitve na najvišjem strokovnem nivoju z uporabo najsodobnejših materialov in tehnologij. Imamo moderno opremljene prostore, ergonomsko opremo in tehnologijo, ki omogoča pacientom prijazne storitve. Vemo, da je vsaka stranka specifična in edinstvena, zato se vselej trudimo, da je naš pristop individualen. S strokovno izobrazbo, izkušnjami ter s stalnim izobraževanjem in spremljanjem razvoja stomatologije, kjer imata ključno vlogo tako estetika kot ustrezna funkcija, ustvarjamo vaše čudovite in unikatne nasmehe. Da bo za vas vedno veljalo, brez zadrege: NASMEHNI SE!

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika ZOBEK DENTALNI CENTER, zobozdravstvena dejavnost, d.o.o

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.