Zasebno varstvo otrok, Maša Sternad, s. p.

Zasebno varstvo otrok, Maša Sternad, s. p.

Vrhovci cesta XVII/6,

1000 Ljubljana

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
profil
Delovni čas
Pon 07:00-16:30
Tor 07:00-16:30
Sre 07:00-16:30
Čet 07:00-16:30
Pet 07:00-16:30
Sob Zaprto
Ned Zaprto

O podjetju

Majhno, strokovno vodeno varstvo, kamor lahko brez skrbi zaupate svojega otroka. Varstvo izvajam registrirana varuhinja, Maša Sternad, univ. dipl. socialna pedagoginja s strokovnim izpitom iz vzgoje in izobraževanja.

Majhna skupina otrok omogoča izvajanje kvalitetnega pedagoškega dela in prilagajanje individualnim posebnostim otrok, zmanjšano pa je tudi tveganje za pojav zdravstvenih težav. V kolikor iščete majhno, strokovno in zaupanja vredno varstvo, bomo veseli vašega obiska!


Nahajamo se v zelenem in mirnem delu Ljubljane na Vrhovcih, prostori varstva so povsem novi, svetli in prijetni za bivanje. Otrokom je na voljo veliko igralnih in ustvarjalnih materialov ter ograjena zelenica. Prehrana je kvalitetna in polnovredna, pripravljena doma.

Pri pedagoškem delu posebno pozornost posvečamo razvoju socialnih veščin, ki ga vidimo kot temelj uspešnega delovanja otroka v socialnem okolju. Velik poudarek dajemo tudi na gibanje v naravi, vsakodnevno se odpravimo na daljše sprehode in izlete.

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika Zasebno varstvo otrok, Maša Sternad, s. p.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.

Več ponudnikov za:

Celodnevno varstvo otrok (4)