O podjetju

Sem oseba, ki je pred parimi leti, razmišljala o "stajlingu" za poroko svoje dobre prijateljice. Nosila sem obleko h kateri sem si zamislila lahkotno volneno ogrlico. Ponudba ogrlic je bila že takrat sicer velika, ampak take, ki je zrasla v moji glavi ni bilo. Pa sem jo naredila in tako se je začelo.

Vse WoolWish ogrlice so unikat, ročno narejene, poleg volne pa so sestavljene še iz različnih materialov. Najraje uporabljam naravne materiale. Ker so moja strast potovanja, je večina WoolWish ogrlic tudi sestavljena iz materialov iz celega sveta.

Če ste oseba, ki si želi svoj stil dopolniti z unikatnim ročno narejenim nakitom, ki je drugačen, vendar pa kljub vsemu zelo enostaven za kombiniranje, potem ste na pravem naslovu. WoolWish nakit je narejen z ljubeznijo do različnih materialov in estetike. Vsak del je skrbno izbran in moto mojega dela je: "če nisem z izdelkom popolnoma zadovljna potem izdelek ni dovolj dober za vas".

Poleg tega je Woolwish nakit lahko lepo in predvem osebno darilo. Zapakiran je v ročno narejeno embalažo, tako da je takoj pripravljen za obdaritev.

Mnenja strank

  • 1 ocena (5,0)

Ocenite storitve ponudnika WoolWish

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.