Vulkanizerstvo


Poiščite vulkanizerja, ki bo poskrbel, da je vaš avto pripravljen na razmere na cestah.

Kljub široki ponudbi pohištva v trgovinah z opremo za dom, je včasih težko najti pohištvo, ki je primerno za vaše stanovanje. Če želite, da so vaše omare prilagojene prostoru, ki ga imate na razpolago in s tem čimbolj funkcionalne, je najbolje, da se obrnete na dobro mizarstvo, ki bo izdelalo pohištvo samo za vas in vaše potrebe. Mizar vam bo prostor izmeril, se z vami pogovoril o vaših željah in pripravil načrt za funkcionalno pohištvo, ki bo popolnoma izkoristilo razpoložljiv prostor. Zadnje čase so zelo popularne vgradne omare, ki izkoristijo vaš prostor do zadnjega centimetra. Mizar vam bo z veseljem svetoval in rezultat bo vaše edinstveno in unikatno pohištvo v vaših izbranih barvnih kombinacijah in stilu.

Kuhinje postajajo prostor, v katerem se zadržuje cela družina in predvsem za gospodinje je zelo pomembno, da ustreza njihovim potrebam in je hkrati estetska. Preverite pozicijo obstoječih priključkov (za vodo, elektriko, plin, …), vizualizirajte svoje gibanje po kuhinji in z mizarjem narišite načrt vaše sanjske kuhinje.

Tako izdelano pohištvo po vaših željah in potrebah bo zagotovo nekaj posebnega in bo naredilo vaše bivanje bolj prijetno.

Ocenite ali preverite izvajalce storitev. Poiščite ustrezne izvajalce ali pridobite ponudbe. Izbirajte preverjene in dobro ocenjene.

Oddaj povpraševanje za: Vulkanizerstvo


Olajšajte si delo! Brezplačno oddajte povpraševanje za Vulkanizerstvo

IZBRANI PONUDNIKI ZA VULKANIZERSTVO


Preglejte predstavitve vulkanizerjev, njihove ocene in fotografije ter se odločite za tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Savska cesta 21, Bohinjska Bistrica

(4) Oceni me

Avtomehanika · Pomoč na cesti · Vulkanizerstvo

Cesta Staneta Žagarja 58 C, Kranj

(2) Oceni me

Avtomehanika · Distribucija in menjava avtoopreme · Vulkanizerstvo

Leskoškova 10, Ljubljana

(1) Oceni me

Avtomehanika · Pomoč na cesti · Vulkanizerstvo · Čiščenje vozil

Puščava 5, Mokronog

(1) Oceni me

Avtomehanika · Vulkanizerstvo

Kamniška cesta 65, Vodice

(1) Oceni me

Avtomehanika · Pregledi in registracija vozil · Servis gospodarskih in kmetijskih strojev · Servis tovornih vozil · Servis športne opreme · Vulkanizerstvo

Dolniška cesta 56, Ljubljana

(1) Oceni me

Avtomehanika · Najem vozil · Vulkanizerstvo

Kajuhova ulica 32 M, Ljubljana

(1) Oceni me

Avtomehanika · Vulkanizerstvo

seča 54, Portorož/Portorose

(1) Oceni me

Avtohiša · Avtokleparstvo in avtoličarstvo · Avtomehanika · Najem vozil · Notranja predelava vozil · Pomoč na cesti · Predelava vozil (tuning) · Predelava vozil za druge namene · Pregledi in registracija voz...

Tržaška Cesta 547, Brezovica Pri Ljubljani

(1) Oceni me

Avtostoritve · Pregledi in registracija vozil · Vulkanizerstvo · Čiščenje vozil

Devova Ulica 18, Ljubljana

(1) Oceni me

Vulkanizerstvo · Čiščenje vozil

Več