O podjetju

VseStoritve.com je portal, ki kupcem storitev olajša izbiro pravega izvajalca storitev, izvajalcem storitev pa omogoča, da jih njihove potencialne stranke najdejo in kontaktirajo s povpraševanji.

Izvajalcem storitev, ki uporabljajo VseStoritve.com za povečevanje prodaje, želimo olajšati uporabo orodij portala, zato smo za njih pripravili delavnice s takoj uporabnimi vsebinami. Na delavnici govorimo o tem, kako razmišlja stranka, ko izbira ustreznega ponudnika in kako se ji čimbolj približati, da bo izbrala ravno vašo ponudbo. Dejstvo je, da stranka je pripravljena plačati več za boljše izvedeno storitev, če vam bo le verjela, da ste kredibilen izvajalec, ki bo opravil dobro delo.

Na delavnici vam pokažemo učinkovite trike, kako močno izboljšate možnosti za pridobitev posameznega posla in hitro dosežete boljše prodajne rezultate.

Mnenja strank

 • 4 ocene (5,0)

Ocenite storitve ponudnika VseStoritve.com predavanja

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Vsebina

Predavatelj

Gradivo

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Adam S.

  2

  2 oceni
  2 zahvali
  • Splošna ocena

  Vsebina

  Predavatelj

  Gradivo

  Priporočam :)

 • avatar image

  matttea

  3

  7 ocen
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Gradivo

  Vsebina

  Predavatelj

  S predavanjem sem bila zelo zadovoljna, saj je bilo na kratko in jedernato opisano področje uporabe vaše storitve ter praktični nasveti pri ponudbah. Gradivo, ki smo ga prejeli vsebuje vse ključne napotke, povrhu pa je še zelo lepo oblikovana. Pohvalno. Veselim se nadaljnjih dogodkov.

  Odgovor ponudnika

  Veseli nas, da ste bili zadovoljni.

 • avatar image

  Matej H.

  3

  15 ocen
  3 zahvale
  • Splošna ocena

  Vsebina

  Predavatelj

  Gradivo

  Odlično opravljena predstavitev

Več informacij o podjetju

Kreditne kartice Da
Psom prijazno Da
Klima Da
Rezervacije Da
Brezplačni WiFi Da
Parkirišče Da