Vodene vadbe


Poiščite vodene vadbe, ki jih boste z veseljem obiskovali in izvajali.

Kljub široki ponudbi pohištva v trgovinah z opremo za dom, je včasih težko najti pohištvo, ki je primerno za vaše stanovanje. Če želite, da so vaše omare prilagojene prostoru, ki ga imate na razpolago in s tem čimbolj funkcionalne, je najbolje, da se obrnete na dobro mizarstvo, ki bo izdelalo pohištvo samo za vas in vaše potrebe. Mizar vam bo prostor izmeril, se z vami pogovoril o vaših željah in pripravil načrt za funkcionalno pohištvo, ki bo popolnoma izkoristilo razpoložljiv prostor. Zadnje čase so zelo popularne vgradne omare, ki izkoristijo vaš prostor do zadnjega centimetra. Mizar vam bo z veseljem svetoval in rezultat bo vaše edinstveno in unikatno pohištvo v vaših izbranih barvnih kombinacijah in stilu.

Kuhinje postajajo prostor, v katerem se zadržuje cela družina in predvsem za gospodinje je zelo pomembno, da ustreza njihovim potrebam in je hkrati estetska. Preverite pozicijo obstoječih priključkov (za vodo, elektriko, plin, …), vizualizirajte svoje gibanje po kuhinji in z mizarjem narišite načrt vaše sanjske kuhinje.

Tako izdelano pohištvo po vaših željah in potrebah bo zagotovo nekaj posebnega in bo naredilo vaše bivanje bolj prijetno.

Ocenite ali preverite izvajalce storitev. Poiščite ustrezne izvajalce ali pridobite ponudbe. Izbirajte preverjene in dobro ocenjene.

Oddaj povpraševanje za: Vodene vadbe


Olajšajte si delo! Brezplačno oddajte povpraševanje za Vodene vadbe

IZBRANI PONUDNIKI ZA VODENE VADBE


Preglejte predstavitve ponudnikov vodenih vadb, njihove ocene in fotografije ter se odločite za tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Kidričeva cesta 54a, Škofja Loka

(13) Oceni me

Fitness rekreacija · Osebno trenerstvo · Vodena vadba

Aškrčeva 1 (nasproti FF), Ljubljana

(8) Oceni me

Borilne veščine · Osebno trenerstvo · Vodena vadba

Linhartova cesta 33, Mengeš

(11) Oceni me

Dermatologija · Dopustniška namestitev · Fitness rekreacija · Izdelava vrtne savne · Joga · Komplementarna in alternativna medicina (KAM) · Masaže · Nega nog (pedikura) · Nega obraza · Nega rok (manikura) ...

Ulica Matije Tomca 4, DOMŽALE

(10) Oceni me

Fitness rekreacija · Organizirana zunanja vadba · Osebno trenerstvo · Vodena vadba

Podutiška 55, Ljubljana

(6) Oceni me

Flow Joga · Joga · Vodena vadba

Slamnikarska c. 1, Domžale

(2) Oceni me

Fitness rekreacija · Osebno trenerstvo · Vodena vadba

Velike Malence 50 , Krška vas

(1) Oceni me

Fitness rekreacija · Nutricionizem · Organizirana zunanja vadba · Osebno trenerstvo · Vodena vadba

Bežigrajska cesta 4b, Celje

Borilne veščine · Osebno trenerstvo · Vodena vadba

Na trgu 12, Mozirje

(25) Oceni me

Body balance · Osebno trenerstvo · Vodena vadba

Dobrave 12, Trzin

(24) Oceni me

Fitness rekreacija · Hujšanje in oblikovanje telesa · Joga · Masaže · Nutricionizem · Organizirana zunanja vadba · Osebno trenerstvo · Vodena vadba · Športna dvorana

Več