VITA PURA, športne dejavnosti in svetovanje, Tina Zager s.p.

O podjetju

Sem trenerka s skoraj 10 letnimi izkušnjami na področju fitnesa in vodenih vadb. Svoje znanje sem pridobila sprva v Sloveniji pri Fitnes Zvezi Slovenije (vodene vadbe, fitnes, pilates), nato pa sem se izpopolnjevala tudi v tujini (Anglija). Delo trenerke me je zaneslo tudi na križarko, ki je plula okrog sveta, kjer sem s svojim delom in znanjem pomagala številnim ljudem, ki so želeli spremeniti način življenja in izboljšati svoje fizično in zdravstveno stanje. Kot trenerka delujem v dveh centrih v Ljubljani, svoje delo pa opravljam tudi na domu, če je to potrebno (poškodbe, rehabilitacije). Svoje znanje sem nadgradila tudi z licenco za vadbo pred in po porodu pri Sekciji fizioterapevtov za zdravje žensk. Številnim strankam sem pomagala do želenih rezultatov tako fizično kot osebnostno. Sem motivator, pozitivna oseba, optimist in predana svojem delu. Vse kar delam, delam srčno. Tudi moje lastno podjetje ima ime Vita Pura kar pomeni čisto življenje. Naj bo čisto na vseh ravneh!

Mnenja strank

 • 10 ocen (5,0)

Ocenite storitve ponudnika VITA PURA, športne dejavnosti in svetovanje, Tina Zager s.p.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Liz W.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Cena

  Odnos

  I had the pleasure to meet Tina while she was working at sea on Ocean Princess. She taught great classes, gave incredible tips to help you push yourself that little extra nudge & had a great rapport with everyone. I spent a lot of time on the running track but she showed me how changing up my routine with fitness classes, yoga & stretching can help my running times and performance. Hope I get to work with her again someday. Top of the line PT!

 • avatar image

  Barbara Ž.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Odnos

  Kakovost

  Pri Tini sem trenirala eno leto kot njena varovanka. Delo osebnega trenerja jemlje zelo resno, z vso predanostjo in zelo strokovno. V kratkem času sem dosegla lepe rezultate, naučila pa me je veliko tudi o zdravem načinu življenja in o zdravi prehrani. Obiskovala sem tudi njene vodene vadbe in priznam, da še na nobene druge nisem šla s takšnim veseljem. Zaradi nje sem vzljubila tudi cardio vadbo, spinning in body balance. Vse pohvale!

 • avatar image

  Blaž V.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Je izredno pozitivna oseba , velikokrat sem v dilemi ali grem na trening ali ne :), če imaš trenerja , kot je Tina to sploh ni vprašanje ! Ima strokovnost, to dela velikim veseljem , motivator in ne uide ji noben napačen gib , kar je zelo pomembno , da zna narediti korekcijo pravilne izvedbe vaj ( skupinske vaje) . Se vidimo na treningih :)!

 • avatar image

  Jerneja S.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Tina je odlicna osebna trenerka! Zna motivirati, ti stoji ob strani, ti prisluhne in svetuje, tudi ko imas ze vsega dovolj in bi zelel odnehati, te spodbuja in se ti popolnoma posveti. Je edinstvena, vedno dobre volje in pozitive ter zna se tako tezke vaje in treninge narediti zanimive. Ima ogromno znanja, ter izkusenj, ki pa ga nesebicno deli z svojimi strankami. Skratka Tina odlicno opravlja svoje delo, in cas prezivet z njo je neprecenljiv. Meni osebno je spremenila zivljenje v pozitivnem smislu. Od njenih treningov sem odnesla ogromno novega znanja in zeljo po izboljsavi zivljenskega stila.

 • avatar image

  Polona P.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Tina je zakon, obvlada svoje delo in dela s srcem!

 • avatar image

  Alenka F.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Izredna oseba,ki se na nevsiljiv način približa človeku. Ko v tebi vznikne zaupanje v njene sposobnosti,sploh ne veš,kdaj ti pomaga čez čeri osebne rasti.
  Telesu pomaga pozdraviti razpoke v duši- uresniči rek:"Zdrav duh v zdravem telesu"
  Hvala,ker si me naučila dihati!

 • avatar image

  Janja M.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Tinči, tako naprej!! :)

 • avatar image

  Mirjana G.

  1

  1 ocena
  2 zahvali
  • Splošna ocena

  Kot velika večina žensk, sem bila tudi sama pred leti precej športno aktivna, nato pa se je zgodilo "življenje". Stres v službi, dolgi delavniki, etc so me pripeljali, da moje telo ni bilo več na prvem mestu, ampak so ga prehitele druge obveznosti. Posledica tega je bilo kopičenje dodatnih kilogramov, še večja utrujenost in brezvoljnost.
  V zadnjem letu sem si tudi poškodovala ramenski sklep, zaradi česar nisem mogla opravljati veliko športnih aktivnosti.
  Nekega dne sem bila na uri pilatesa, kjer je uro nadomeščala Tina in po končani uri sem vedela, da mi je bilo usojeno, da grem tisti dan na vadbo. V preteklosti sem imela možnosti, da sem videla veliko trenerjev, katerim stranke so pomenile le "dodaten zaslužek". Ko so jim pokazali s prstom vajo, so se že ukvarjali s svojim telefonom ali kolegom v fitnesu. Prav zaradi tega sem še toliko bolj vesela, da sem spoznala Tino, ki je izredno profesionalna, predvsem pa razume da hujšanje ni "tek na 100 m", temveč življenjska maratona.