VITA PURA, športne dejavnosti in svetovanje, Tina Zager s.p.

O podjetju

Sem trenerka s skoraj 10 letnimi izkušnjami na področju fitnesa in vodenih vadb. Svoje znanje sem pridobila sprva v Sloveniji pri Fitnes Zvezi Slovenije (vodene vadbe, fitnes, pilates), nato pa sem se izpopolnjevala tudi v tujini (Anglija). Delo trenerke me je zaneslo tudi na križarko, ki je plula okrog sveta, kjer sem s svojim delom in znanjem pomagala številnim ljudem, ki so želeli spremeniti način življenja in izboljšati svoje fizično in zdravstveno stanje. Kot trenerka delujem v dveh centrih v Ljubljani, svoje delo pa opravljam tudi na domu, če je to potrebno (poškodbe, rehabilitacije). Svoje znanje sem nadgradila tudi z licenco za vadbo pred in po porodu pri Sekciji fizioterapevtov za zdravje žensk. Številnim strankam sem pomagala do želenih rezultatov tako fizično kot osebnostno. Sem motivator, pozitivna oseba, optimist in predana svojem delu. Vse kar delam, delam srčno. Tudi moje lastno podjetje ima ime Vita Pura kar pomeni čisto življenje. Naj bo čisto na vseh ravneh!

Mnenja strank

 • 2 oceni (5.0)

Ocenite storitve ponudnika VITA PURA, športne dejavnosti in svetovanje, Tina Zager s.p.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Mirjana G.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Kot velika večina žensk, sem bila tudi sama pred leti precej športno aktivna, nato pa se je zgodilo "življenje". Stres v službi, dolgi delavniki, etc so me pripeljali, da moje telo ni bilo več na prvem mestu, ampak so ga prehitele druge obveznosti. Posledica tega je bilo kopičenje dodatnih kilogramov, še večja utrujenost in brezvoljnost.
  V zadnjem letu sem si tudi poškodovala ramenski sklep, zaradi česar nisem mogla opravljati veliko športnih aktivnosti.
  Nekega dne sem bila na uri pilatesa, kjer je uro nadomeščala Tina in po končani uri sem vedela, da mi je bilo usojeno, da grem tisti dan na vadbo. V preteklosti sem imela možnosti, da sem videla veliko trenerjev, katerim stranke so pomenile le "dodaten zaslužek". Ko so jim pokazali s prstom vajo, so se že ukvarjali s svojim telefonom ali kolegom v fitnesu. Prav zaradi tega sem še toliko bolj vesela, da sem spoznala Tino, ki je izredno profesionalna, predvsem pa razume da hujšanje ni "tek na 100 m", temveč življenjska maratona.