VIDIM, očesni kirurški center d.o.o.

O podjetju

V očesnem centru VIDIM, ki se nahaja v Celju, Mariborska cesta 88, opravljamo najkvalitetnejše storitve za izboljšanje vida. Očesni center obsega ambulantni in kirurški del ter prodajalno korekcijskih in sončnih očal, kontaktnih leč in ostalih pripomočkov za vid.

V VIDIM, očesnem kirurškem centru, opravljamo vse vrste operacij za odpravo dioptrije, ki so trenutno znane v svetu. V sredini leta 2015 smo pričeli z laserskimi odpravami dioptrije po najnovejši metodi ReLEx SMILE. Trenutno smo edini v Sloveniji in v širši regiji, ki izvajamo tovrstno lasersko odpravo dioptrije (edini v radiu cca. 500 km). Smo eden izmed 291 centrov na svetu, ki izvajamo to metodo in Boštjan Drev, dr. med., spec. oftal. je eden izmed 600 očesnih kirurgov na svetu, ki izvaja to metodo.

Vidim, očesni kirurški center, je referenčni partner podjetja Carl ZEISS v tem delu Evrope na področju operativne okulistike.

Najpomembnejše storitve, ki jih center ponuja, so: ambulantne in kirurške okulistične storitve.

Direktor in vodja zdravniške ekipe Boštjan Drev, dr. med. spec. oftalmologije, je v svoji 15 letni strokovni karieri opravil preko 15.000 operacij sivih mren, operacij z vstavitvijo nadstandardnih znotrajočesnih leč, fakičnih znotrajočesnih leč (Visian ICL), laserskih odprav dioptrij po metodi ReLEx SMILE. V zdravniški ekipi so še trije zdravniki in sicer: Boris Tomec, dr. med. spec. oftalmologije, Nenad Špička, dr. med. spec. oftalmologije in Mateja Naji, dr. med. spec. oftalmologije, vsi z dolgoletnimi izkušnjami na področju okulistike.

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika VIDIM, očesni kirurški center d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.