VID d.o.o., zdravstvena dejavnost

VID d.o.o., zdravstvena dejavnost

Ulica Vinka Vodopivca 21,

5000 Nova Gorica

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
facebook
Delovni čas
Delovni čas po dogovoru

O podjetju

Podjetje Vid d.o.o. se je iz majhnega podjetja razvilo v podjetje, ki se danes ukvarja s specialistično okulistično dejavnostjo, z dejavnostjo estetske medicine in kirurgije, dermatologijo, fizioterapijo, s trgovino na drobno z očesnimi pripomočki (optika) in trgovino na debelo na področju oftalmologije.

Poslanstvo
Poslanstvo družbe Vid d.o.o. je zagotavljanje kakovostnih specialističnih zdravstvenih storitev na področju oftalmološke dejavnosti, estetike z dermatologijo in fizioterapevtske obravnave.
Z inovativnim pristopom in vrhunskimi zdravstvenimi uslugami pokriva pomemben del slovenskega in italijanskega trga, tako na področju diagnostike, specialistične ambulantne in operativne kirurške obravnave pacientov kot tudi lepotne medicinske dejavnosti.

Doživite vid na novo je slogan našega okulističnega centra, kjer poteka specialistična ambulantna in kirurška obravnava pacientov.

Doživite se na novo je slogan storitev našega Medicinsko lepotnega centra, ki vključuje storitve lepotnega salona, dermatološke preglede, storitve estetske medicinein kirurgije z obravnavo na ambulantni in kirurški ravni in fizioterapevtsko obravnavo.

Vizija
V svoji viziji VID d.o.o. strmi k prepoznavnosti in vodilni vlogi na področju oftalmologije, estetike z dermatologijo in fizioterapije z vlaganjem v vrhunsko tehnološko opremo in stalnim izpopolnjevanjem.

Vrednote organizacijske kulture
Pošten odnos do dela, medsebojno spoštovanje in zaupanje, strokovnost, kakovost, varnost, zasebnost in odgovornost.

Center Vid vodi zdravnik Franci Šalamun, specialist okulist. Franc Šalamun je med slovenskimi pionirji, ki so začeli operirati sivo mreno s pomočjo fakoemulzifikacije. Prvi v Sloveniji je začel leta 1999 opravljati operacije zelene mrene oz. glavkoma, pod neposrednim mentorstvom prof. dr. Roberta Stegmanna dr. med, iznajditelja viskokanalostomije. Franc Šalamun je tudi uvedel lasersko zdravljenje mrežnice na Primorskem.

Poleg tega je Franc Šalamun, dr. med. gostoval v kirurških ustanovah na Hrvaškem, v Nemčiji, v ZDA in v Južni Afriki, in dosega z uporabo najsodobnejših tehnik in tehnologij, še posebno na kirurškem področju, vrhunske rezultate, ki segajo precej preko meja geografske Slovenije. Dr. Šalamun opravi letno več kot 1000 različnih operacij na očesu, doslej več kot 20.000.

Dolgoletno trdo delo na področju očesne medicine, konstantna želja po znanju in napredku, ter precejšna lastna sredstva, so prispevali k temu, da je junija 2002 v Kromberku odprl Medicinski center Vid.

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika VID d.o.o., zdravstvena dejavnost

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.