Vaš zmagovalni profil

KAKO DO predstavitve podjetja, KI BO PREPRIČALa VEČ STRANK?

Od vas (oz. vaše predstavitve izvajalca storitve) je odvisno, koliko novih strank boste dobili. Portal VseStoritve.com je narejen tako, da bo več strank pripeljal izvajalcem z dobrimi in informativnimi predstavitvami, ki prepričajo stranke v nakup njihovih storitev.

Kot izvajalec storitev lahko svoj profil izboljšate na tri načine:

  1. Informativna predstavitev.
  2. Fotografije referenčnih projektov in storitev.
  3. Priporočila vaših strank.

1. Vaša informativna predstavitev

(predstavitveni profil – primer)

Namen vaše predstavitve je, da vašim potencialnim strankam ponudi dovolj informacij o vas – kdo ste, kaj delate in zakaj ste pravi naslov za njihove potrebe. Kakovostno izpolnjena predstavitev vam bo zgradila kredibilnost.

Kako do predstavitve, ki prepriča?

Predstavitev izpolnite sami. Prijavite se s svojim uporabniškim imenom in geslom ter vnesite informacije za ponudnika storitev.

Potrebujete pomoč pri pripravi dobre predstavitve? Pokličite nas na 01 620 8372 ali nam pišite na podpora@vsestoritve.com.

2. Fotografije referenčnih projektov in storitev

Slika pove več kot 1000 besed! Vaša predstavitev pove, kaj znate, fotografije pa to pokažejo. Kakovostne in reprezentativne fotografije storitev, ki ste jih izvedli, ali vaših poslovnih prostorov, bodo ključnega pomena pri pridobivanju novih strank.

Kako do več referenčnih slik?

Preprosto. Ko opravite storitev, s katero ste zadovoljni, s privolitvijo vaše stranke naredite nekaj fotografij. Prijavite se na vašo uporabniško stran in dodajte fotografije v vašo galerijo.

3. Priporočila vaših strank

Priporočila zadovoljnih strank so pika na i vaše dobre predstavitve. Tekst pove, kaj delate, slike to pokažejo, priporočila pa vse skupaj potrdijo. Potencialne stranke najbolj zaupajo kredibilnim mnenjem vaših prejšnjih strank. Veliko priporočil in dobra povprečna ocena so najboljša garancija za stalen pritok novih strank.

Kako do priporočil?

Najlažje boste priporočilo dobili, če zanj prosite. Ko opravite storitev, vprašajte stranko, ali je zadovoljna z vašim delom. Če je, jo prosite za priporočilo na portalu VseStoritve.com. Zadovoljna stranka vam bo težko odrekla priporočilo, vendar… stranka pogosto preprosto pozabi obiskati portal in ga oddati. Zato smo za vas pripravili orodja opominjanja strank, s katerimi boste stranki pomagali, da vas res oceni. Zadovoljno stranko le prosite za njen e-naslov, da ji pošljete povezavo, kjer lahko oceni vaše delo:

  • • Zahtevek za priporočilo prek spletnega portala.

    Prijavite se na svoje uporabniške strani VseStoritve.com. Kliknite na gumb Povečajte si kredibilnost. Vnesite e-naslov stranke in oddajte zahtevek. Stranka bo prejela e-sporočilo s povezavo za oddajo mnenja.