IZOBRAŽEVANJE ZA OSEBNI POSLOVNI USPEH, ANDRO GOBLON S.P.

O podjetju

Pomagam vam razumeti, kakšen je vaš poslovni model in ga po potrebi izboljšati ali spremeniti. Istočasno vas naučim pravila oblikovanja poslovnih modelov, da boste to kasneje lahko počeli sami, za katerokoli poslovno idejo oz. drug namen uporabe (na primer primerjava s konkurenco, iskanje novih prodajnih poti, boljše razumevanje svojih strank in njihovih potreb, iskanje ustreznih poslovnih partnerjev,...).
To znanje vam bo pomagalo doseči boljše poslovne rezultate in vam omogočilo, da se boste hitreje odzivali na spremembe in priložnosti. Razumeli boste tudi razliko med poslovnim modelom in poslovnim načrtom, kar vam bo omogočilo, da ne boste več po nepotrebnem zapravljali čas za poslovni načrt oz. ga boste pripravili bistveno bolj realno v krajšem času.
Vaš poslovni model je lahko vaša konkurenčna prednost in garant za uspeh.

Mnenja strank

 • 2 oceni (5,0)

Ocenite storitve ponudnika IZOBRAŽEVANJE ZA OSEBNI POSLOVNI USPEH, ANDRO GOBLON S.P.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Primož Z.

  1

  0 ocen
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Odnos

  Kakovost

  Cena

  Definitivno brez pomisleka priporočam!!!

  Odgovor ponudnika

  Hvala, Primož, da ste se udeležil delavnice. Prepričan sem, da bo tudi zaradi tega kakšna hiša iz konopljinega betona več v Sloveniji.

 • avatar image

  Gorazd Svete

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Odnos

  Kakovost

  Cena

  Bil sem na delavnici Andra Goblona o izdelavi, razumevanju in vizualizaciji lastnega poslovnega modela. Zanimivo je namreč ravno to, kako velik pomen ima lahko za uspešnost nekega podjetja vizualizacija. Delavnica je zelo koristna, za vsako podjetje, oziroma podjetnika, saj imaš s temi principi veliko večji vpogled in vpliv tako na negativne, kot tudi na pozitivne strani poslovanja, kar ti omogoča lažje in hitrejše odpravljanje napak ali pomanjkljivosti in še več posvečanja tistim delom procesa, ki so dobri in prinašajo rezultate.
  Priporočam.

  Odgovor ponudnika

  Najlepša hvala za priporočilo, Gorazd Svete.