Poslovno svetovanje in usposabljanje, Andro Goblon s. p.

O podjetju

Pomagam vam razumeti, kakšen je vaš poslovni model in ga po potrebi izboljšati ali spremeniti. Istočasno vas naučim pravila oblikovanja poslovnih modelov, da boste to kasneje lahko počeli sami, za katerokoli poslovno idejo oz. drug namen uporabe (na primer primerjava s konkurenco, iskanje novih prodajnih poti, boljše razumevanje svojih strank in njihovih potreb, iskanje ustreznih poslovnih partnerjev,...).
To znanje vam bo pomagalo doseči boljše poslovne rezultate in vam omogočilo, da se boste hitreje odzivali na spremembe in priložnosti. Razumeli boste tudi razliko med poslovnim modelom in poslovnim načrtom, kar vam bo omogočilo, da ne boste več po nepotrebnem zapravljali čas za poslovni načrt oz. ga boste pripravili bistveno bolj realno v krajšem času.
Vaš poslovni model je lahko vaša konkurenčna prednost in garant za uspeh.

Mnenja strank

 • 5 ocen (5,0)

Ocenite storitve ponudnika Poslovno svetovanje in usposabljanje, Andro Goblon s. p.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Kristjan Z.

  2

  2 oceni
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Odnos

  Kakovost

  Cena

  Delavnice o poslovnih modelih sem se udeležil, da bi še poglobil svoje znanje o tej temi. Delamo namreč z visoko tehnološkimi podjetji, ki razvijajo napredne rešitve za globalni trg. V Global Disruption jim pomagamo, da čimprej uspešno komercializirajo svoje znanje in prepričajo investitorje in stranke. Za uspešen prodor na trg, pridobitev investicij in kupcev, pa produkt ali storitev nikakor nista dovolj. To nazorno kaže statistika neuspelih podjetij po celem svetu. Izjemno pomembno vlogo pri tem ima poslovni model, ki podjetjem pomaga ugotoviti in predstaviti njihovo drugačnost, vrednost in konkurenčno prednost. Po delavnici sem odšel s precej boljšim razumevanjem orodja, pa tudi, kako ga lahko apliciramo na različne industrije. Že na sami delavnici sem relativno hitro zastavil tudi nov poslovni model za lastno podjetje, s katerim bi lahko dosegli hitrejšo mednarodno rast. Priporočam, da se udeležite Androve delavnice ali ga povabite v svoje podjetje!

  Odgovor ponudnika

  Kristjan, tudi meni je bilo v veselje, da si se udeležil delavnice. Hvala za priporočilo in veliko uspehov.

 • avatar image

  Katja V.

  2

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Odnos

  Kakovost

  Cena

  Andro mi je skozi svoje delavnice približal poslovne modele kot še noben drug do sedaj. Zelo sem bila presenečena nad pestrim predavanjem o kanvasu in poslovnih modelih. Naloge, ki smo jih dobivali med delavnicami so z vsakim korakom pripomogle k vidno razjasnitvi kaj sploh delamo, kaj je naš poslovni model. Zelo mi je bilo všeč sproščena atmosfera in zato je čas minil zelo hitro jaz pa sem zapustila delavnico z svojim novim poslovnim modelom. In če sem prej mislila kako je dober in jasen sem se zelo zmotila, ker vse to je sedaj. Zdaj vem kako enostavno oblikovati poslovni model, in to z navdušenjem. Posebej ker zdaj vem da mi to pomaga, da hitreje in bolj učinkovito uresničim svoje podjetniške ideje, svoj vizijo.

  Zato če želite da se kaj spremeni, da je poslovanje bolj tekoče in manj stresno, če imate svojo veliko vizijo, zelo priporočam da se udeležite delavnic Oblikovanje poslovnih modelov Androta Goblona.

  Odgovor ponudnika

  Katja, najlepša hvala za vtise in priporočilo in seveda hvala, ker ste se udeležila delavnice. Verjamem, da boste z vizualnim oblikovanjem še uspešneje pomagala svojim strankam.

 • avatar image

  Primož Z.

  1

  0 ocen
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Odnos

  Kakovost

  Cena

  Definitivno brez pomisleka priporočam!!!

  Odgovor ponudnika

  Hvala, Primož, da ste se udeležil delavnice. Prepričan sem, da bo tudi zaradi tega kakšna hiša iz konopljinega betona več v Sloveniji.

 • avatar image

  Gorazd Svete

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Odnos

  Kakovost

  Cena

  Bil sem na delavnici Andra Goblona o izdelavi, razumevanju in vizualizaciji lastnega poslovnega modela. Zanimivo je namreč ravno to, kako velik pomen ima lahko za uspešnost nekega podjetja vizualizacija. Delavnica je zelo koristna, za vsako podjetje, oziroma podjetnika, saj imaš s temi principi veliko večji vpogled in vpliv tako na negativne, kot tudi na pozitivne strani poslovanja, kar ti omogoča lažje in hitrejše odpravljanje napak ali pomanjkljivosti in še več posvečanja tistim delom procesa, ki so dobri in prinašajo rezultate.
  Priporočam.

  Odgovor ponudnika

  Najlepša hvala za priporočilo, Gorazd Svete.