Tv klinika RTV servis Marjan Tomažič s.p.

Mnenja strank

 • 1 ocena (5,0)

Ocenite storitve ponudnika Tv klinika RTV servis Marjan Tomažič s.p.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Mihael T.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Popravilo "pametnega" TV Toshiba, ki se ni več vklopil. Že od novega je imel hibo, da je zelo počasi delovalo vse povezano s "pametnim" vmesnikom, pogosto pa je obtičal in je bilo potrebno TV izklopiti iz elektrike. Včasih je potreboval dolgo časa, da se je ponovno zagnal. Glede na pretekle izkušnje s TV kliniko sem se odločil aparat peljati naravnost k njim, saj ni bil več v garanciji.

  Ponudili so se, da Televizor nesejo iz avta v servis. Napisali smo zapisnik in obljubili so, da pokličejo kaj je z njim. Naslednji delovni dan prejmem klic za prevzem. Napaka je bila v programski opremi, ki so jo nadgradili. Prišel sem po TV, strošek je bil več kot ugoden glede na napovedi uradnega servisa. Televizor so mi odnesli v avto.

  TV dela veliko hitreje in bolj gladko, kot kdajkoli prej. Brezplačno so mi še sprogramirali pri njih kupljen univerzalen TV daljinec za vse moje naprave. Samo povedal sem modele naprav in so te vnesli v spomin daljinca.