Trener Klemen, Klemen Breže s.p.

O podjetju

Trener fitnesa FZS
PICP 1
PICP 2
Usposobljen TRX vaditelj- Fitnessanywhere San Francisco

V svoji dolgoletni športni karieri, in sicer:

šestnajst let sem se tekmovalno ukvarjal s košarko;
uspešno nastopal za številne prvoligaške klube;
nastopal v slovenski kadetski in mladinski reprezentanci;
svoje znanje sem širil tudi v Združenih državah Amerike, kjer sem leto in pol igral košarko.
sem imel možnost spoznati veliko vrhunskih trenerjev, s tem pa sem spoznal tudi različne načine treningov telesne priprave.

Ker mi zgolj praktično spoznavanje ni zadostovalo in ker me je z leti področje zdrave prehrane, preoblikovanja telesa, funkcionalnost le tega, rehabilitacije po poškodbah in psihologije športa bolj in bolj zanimalo, sem se odločil za študij na Fakulteti za šport. Študij sem uspešno zaključil z diplomskim delom Nekateri vidiki debelosti in hujšanja vzorca zaposlenih v Zavarovalnici Maribor v starosti med 20. in 35. letom.

V tretjem letniku sem se namreč usmeril v študij športnega treniranja-fitnes, kjer sem svoje znanje o športnem treniranju, anatomiji, medicini športa, fiziologiji, kineziologiji, psihologiji športa itn. še poglobil in tako pridobil številne nazive kot so:

trener fitnesa;
vaditelj plavanja;
smučanja;
rolanja in
trener košarke.

″Večji kot je otok znanja, daljša je obala čudes″

(Ralph M. Sockman)

Da bi bil ta ″otok″ čim večji in ″obala″ čim daljša in s ciljem, da nudim le najnovejše, strokovne, znanstveno podprte metode s področja vadbe, prehrane in prehranskih dodatkov in jim tako zagotavljam dolgoročne in zdrave rezultate na poti k optimalni telesni sestavi in zdravemu telesu. Svojo strokovno usposobljenost vsakodnevno širim z udeleževanjem na domačih in mednarodnih kongresih, s sodelovanjem s številnimi vrhunskimi trenerji, fizioterapevti, nutricionisti in ljudmi iz medicinske stroke, ter izobraževalnimi programi enega najbolj priznanih kondicijskih trenerjev Charlesa Poliquina, kjer sem do sedaj pridobil naziv PICP 1 (Poliquin International Certification Program).
Več o nas najdete tukaj: http://trenerklemen.si/

Mnenja strank

 • 10 ocen (5,0)

Ocenite storitve ponudnika Trener Klemen, Klemen Breže s.p.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Katja S.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Odnos

  Kakovost

  Cena

  Najboljsi trener !

 • avatar image

  Anita M.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Klemen je zelo strokoven, z veliko uporabnega znanja, dober motivator. Všeč mi je način dela, saj se zelo trudi in sestavi primeren program, ob tem pa posluša želje in zmožnosti stranke. Svetuje ne samo glede gibanja ampak sestavi primeren jedilnik. Hkrati pa pozorno beleži uspehe, kar tudi glasno pove in s tem še bolj motivira stranke. Všeč mi je, da čas treninga prilagodi mojemu urniku. če se seveda da.
  Najboljši trener v Mariboru.

 • avatar image

  Lori R.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos


  S trenerjem Klemnom treniram redno ze 9 mesecev.
  Treningi so super, saj se zna trener Klemen poleg trdega dela tudi posaliti. Ni samo odlicen trener, ampak je tudi dober clovek. Vedno ti stoji ob strani in ti da vedeti, da na tem "potovanju" do svojega cilja, nisi nikoli sam, in da ti je vedno v oporo.
  Hvalezna sem, da sem ga spoznala, in da mi je pomagal, da sem v teh 9 mesecih dosegla odlicne rezultate!
  izgubila sem neverjetnih 20 kg in 24 cm v obsegu pasu.

 • avatar image

  Sabina M.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Odnos

  Cena

  Kakovost

  Klemna kot trenerja odlikujejo izjemna strokovnost, celosten pristop in odličen odnos s stranko. Načrte vadbe in/ali prehranski plan izdela glede na vsakega posameznika, kar se mi zdi v času, ko večina trenerjev in tako imenovanih fitnes strokovnjakov prodaja instant rešitve in formule, zelo dobrodošlo. Zato dosega odlične rezultate, s svojim prijaznim pristopom in iskrenostjo pa motivira varovance in še tako naporne treninge naredi veliko prijetnejše.

 • avatar image

  Sandi G.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Odnos

  Cena

  Kakovost

  Prijeten sogovornik, zelo dobro razloži in predlaga boljše rešitve za dosego željenega cilja!

 • avatar image

  Sabina K.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Trener je strokovno podkovan, z veliko znanja s področja športa, fiziologije telesa, prehrane ipd., vidi se, da se nenehno izobražuje ter tako strankam nudi res kvalitetno storitev, ki je individualno prilagojena vsakemu posamezniku. Priporočam, v kolikor si želite vsega opisanega in se resno lotiti skrbi za svoje zdravje in telo :).

 • avatar image

  Marijan Hinteregger

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  I worked with Klemen for many years. In my profession it is very important to be in good shape. I travel a lot, I know a lot of gyms and people working in this field... but rarely I met such a professional and competent coach.

 • avatar image

  Miran B.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  V času vse bolj popularne skrbi za zdravje in tudi za izgled in kondicijo telesa se je povečalo skaldno s potrebami tudi število osebnih trenerjev. Takšen "coaching" zahteva človeka z obilo izkušnjami na podočju treninga, absolutno pa ni zanemarljiva formalna izobrazba (Fakulteta za šport) trenerja, ki omogoči poglobljeno poznavanje ustroja človeškega telesa in njegovega treniranja. Sam nekako ne podpiram trenerstva, ki temelji na nekaj letih lastnega ukvarjanja npr. z body buildingom. Klemen poseduje vse. Formalno izobrazbo, izobraževanje v tujini in izkušnje. Ob tem pa posluh in fleksibilnost v pirlagajanju različnim stopnjam telesne pripravljenosti.