Telemach Europark

O podjetju

Podjetje Telemach je vodilni slovenski kabelski ponudnik televizijskih storitev, širokopasovnega dostopa do interneta in digitalne telefonije. Z nakupom operaterja Tušmobil in novo zgrajenim mobilnim omrežjem 3G/4G - LTE svojim uporabnikom zagotavlja tudi najsodobnejše mobilne storitve. Telemach se osredotoča na zagotavljanje naprednih, kakovostnih in uporabnikom prijaznih storitev, ki strankam približajo digitalni svet ter ga naredijo udobnega in preprosto dostopnega. Z obsežnim omrežjem, ki temelji na kombinaciji optičnih in koaksialnih povezav na fiksnem delu ter gradnjo mobilnega omrežja prihodnosti LTE ter stalnimi naložbami v tehnološke inovacije Telemach zagotavlja visoko raven storitev najširšemu krogu slovenskih domačih in poslovnih uporabnikov.

Mnenja strank

 • 1 ocena (5,0)

Ocenite storitve ponudnika Telemach Europark

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Minka V.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Zahvaljujem se g. Juretu Brumec, ki mi je končno nastavil mms na i-phone za vse moje kontakte, kar so prej večkrat neuspešno urejali v dveh drugih poslovalnicah in preko svetovanja na brezplačni številki.