Telemach d.o.o., PE Maribor Tabor

O podjetju

Podjetje Telemach je vodilni slovenski kabelski ponudnik televizijskih storitev, širokopasovnega dostopa do interneta in digitalne telefonije. Z nakupom operaterja Tušmobil in novo zgrajenim mobilnim omrežjem 3G/4G - LTE svojim uporabnikom zagotavlja tudi najsodobnejše mobilne storitve. Telemach se osredotoča na zagotavljanje naprednih, kakovostnih in uporabnikom prijaznih storitev, ki strankam približajo digitalni svet ter ga naredijo udobnega in preprosto dostopnega. Z obsežnim omrežjem, ki temelji na kombinaciji optičnih in koaksialnih povezav na fiksnem delu ter gradnjo mobilnega omrežja prihodnosti LTE ter stalnimi naložbami v tehnološke inovacije Telemach zagotavlja visoko raven storitev najširšemu krogu slovenskih domačih in poslovnih uporabnikov.

Mnenja strank

 • 4 ocene (3,0)

Ocenite storitve ponudnika Telemach d.o.o., PE Maribor Tabor

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Martina L.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Premalo zaposlenih, in sicer dve, ki skačeta iz blagajne do svetovalnih miz. Po 30 min čakanja pridem na vrsto, nakar prodajalka zapusti blagajno z izgovorom, da ima drugo stranko pri mizi. Dajte to uredit, prosim vas lepo, ter postavite nekoga stalno pri blagajni ter svetovalce posebej.

 • avatar image

  Štefan H.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Vedno čakaš v vrsti vsaj 30 minut, ko pa prideš na vrsto pa pozabiš, da si čakal saj te delavci vedno pričakajo nasmejani in vedno pomagajo posebej pa uslužbenec Mirko. Splača se počakat v vrsti, ker največ znajo in najbolj so usposobljeni kot pa v drugih poslovalnicah. Edino bi morala biti večja poslovalnica in več zaposlenih. Delavci si zaslužijo 5 zvezdic!

 • avatar image

  Marko K.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Imajo vedno gneco saj vsi ljudje silijo tja. Res, da se dolgo caka v vrsti ampak kljub temu zelo prijazno osebje, ustrezljivi, vedno pomagajo ceprav delajo po tezkimi pogoji (dretje otrok v otroski igralnici, dretje in pritiski strank,..). Vse pohvale zaposlenim!

 • avatar image

  Tilen N.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Premalo zaposlenih, kolikor jih pa je pa nesposobni, neprijazni, nestrokovni, pocasni, guzva v prodajalni zaposleni pa na kavici ali cigaretih, za placilo poloznice cakas cca 15min, za kaj drugega pa do 45min