Team building


Poiščite izvajalce team building programov, ki bodo povezali vašo ekipo.

Kljub široki ponudbi pohištva v trgovinah z opremo za dom, je včasih težko najti pohištvo, ki je primerno za vaše stanovanje. Če želite, da so vaše omare prilagojene prostoru, ki ga imate na razpolago in s tem čimbolj funkcionalne, je najbolje, da se obrnete na dobro mizarstvo, ki bo izdelalo pohištvo samo za vas in vaše potrebe. Mizar vam bo prostor izmeril, se z vami pogovoril o vaših željah in pripravil načrt za funkcionalno pohištvo, ki bo popolnoma izkoristilo razpoložljiv prostor. Zadnje čase so zelo popularne vgradne omare, ki izkoristijo vaš prostor do zadnjega centimetra. Mizar vam bo z veseljem svetoval in rezultat bo vaše edinstveno in unikatno pohištvo v vaših izbranih barvnih kombinacijah in stilu.

Kuhinje postajajo prostor, v katerem se zadržuje cela družina in predvsem za gospodinje je zelo pomembno, da ustreza njihovim potrebam in je hkrati estetska. Preverite pozicijo obstoječih priključkov (za vodo, elektriko, plin, …), vizualizirajte svoje gibanje po kuhinji in z mizarjem narišite načrt vaše sanjske kuhinje.

Tako izdelano pohištvo po vaših željah in potrebah bo zagotovo nekaj posebnega in bo naredilo vaše bivanje bolj prijetno.

Ocenite ali preverite izvajalce storitev. Poiščite ustrezne izvajalce ali pridobite ponudbe. Izbirajte preverjene in dobro ocenjene.

Oddaj povpraševanje za: Team building


Olajšajte si delo! Brezplačno oddajte povpraševanje za Team building

IZBRANI PONUDNIKI ZA TEAM BUILDING


Preglejte predstavitve izvajalcev team building programov, njihove ocene in fotografije ter se odločite za tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Rožna dolina, Cesta XV 20 A, Ljubljana

(7) Oceni me

Najem opreme za preživljanje dopusta · Najem vozil · Najem športne opreme · Organizacija dogodkov · Selitvene storitve in prevozi · Timski programi in adrenalinska doživetja · Zunanje športne kapacitete

Ljubljanska 42, Maribor

(6) Oceni me

Marketing in PR · Nepremičnine · Pisanje vsebin · Pisarniške storitve · Podpora poslovanju · Pravne storitve in odvetniki · Timski programi in adrenalinska doživetja

Vojkova 63, Ljubljana

(2) Oceni me

Organizacija dogodkov · Timski programi in adrenalinska doživetja

Trubarjeva 24, Ljubljana

(3) Oceni me

Aktivnosti za prosti čas · Timski programi in adrenalinska doživetja · Turistične storitve in prevozi · Zabava

Trdinova ulica 8, Ljubljana

(1) Oceni me

Timski programi in adrenalinska doživetja

Sora 1 A, Medvode

(1) Oceni me

Catering · Catering na domu · Catering za sejme · Pekarne in slaščičarne · Restavracije in gostilne · Tečaji kuhanja in peke · Timski programi in adrenalinska doživetja

Varpolje 105, Rečica Ob Savinji

(1) Oceni me

Aktivnosti za prosti čas · Dopustniška namestitev · Timski programi in adrenalinska doživetja · Zabava

Obrežna steza 2, Ljubljana

(1) Oceni me

Aktivnosti za prosti čas · Timski programi in adrenalinska doživetja · Zabava

Pot Na Bistriško Planino 10, Tržič

Aktivnosti za prosti čas · Timski programi in adrenalinska doživetja

Cesta IX. Korpusa 58 A, Solkan

Aktivnosti za prosti čas · Timski programi in adrenalinska doživetja · Turistične storitve in prevozi

Več