Tangerija-Storitve in prodaja Tanja Želj s.p.

O podjetju

Tanergija, Tanja Želj s.p. je podjetje, ki skrbi za individualno svetovanje o gibanju in zdravem načinu življenja.

Individualno obravnavo priporočamo vsem, ki potrebujete osebni pristop zaradi morebitnih poškodb ali težav (predvsem v hrbtenici) ali ker vam tako preprosto bolj ustreza.

Individualno vam lahko prilagodimo tako vadbo kot druge nasvete - odvisno seveda od vaših želja in ciljev.

Mnenja strank

 • 4 ocene (4,5)

Ocenite storitve ponudnika Tangerija-Storitve in prodaja Tanja Želj s.p.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Barbi

  2

  3 ocene
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Odlični vaditelji z zelo dobrim programom, ki se spreminja vsaka dva meseca. Prostori so čisti in urejeni. Pripomočki za vadbo (utežke, trakovi, žoge,...) so na voljo, kar pomeni, da ni potrebno ničesar nositi na vadbo. V recepciji nas vedno pričaka nasmeh prijazne Darje. Vadbo obiskujem devet let in to je edina vadba, katero obiskujem z velikim veseljem, saj od tam odhajam vedno sproščena in polna pozitivne energije. Toplo priporočam tudi malo starejši generaciji.

 • avatar image

  Ajda K.

  3

  9 ocen
  3 zahvale
  • Splošna ocena

  V Tanergiji hodim na skupinsko vadbo in moram priznati, da je odlično. Prijazno osebje, vedno so dosegljivi, izredno urejeni urniki in čisti prostori. Vzdušje je zelo domačno in prijetno. Pohvalila bi dekleta, s katerimi sem bila v stiku in na vadbi, Tanja, Tina, Maša. Všeč mi je, da nudijo možnost vadbe tudi v poletnem času, kar je odlično predvsem za ljudi, ki še niso na dopustu in bi radi nekaj naredili zase. Priporočam vpis pa tudi parkirišče je zastonj.