Studio Petras, Petra Nograšek s.p.

Studio Petras, Petra Nograšek s.p.

Britof 135,

4000 Kranj

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
profil
Delovni čas
Pon Po dogovoru
Tor Po dogovoru
Sre Po dogovoru
Čet Po dogovoru
Pet Po dogovoru
Sob Po dogovoru

O podjetju

Odprla sem čisto nov salonček, kjer se bom posvetila vaši lepoti in zdravju. Jaz pravim, da je to lepotilnica, šminkarnica, zdravilnica in svetovalnica, v kateri bom poskrbela za vaše dobro počutje. Temu primeren bo tudi izbor storitev. Lahko se boste za različne priložnosti naličili ali naučili, kako ličila glede na karakteristike vašega obraza primerno uporabiti. Z različnimi oblikami tečajev boste odkrivali skrivnosti uporabe ličil, vključno s pripravo kože na ličenje in njeno vzdrževanje glede na potrebe.

Oblikovala in izdelala vam bom nohte, in sicer po posebni metodi, ki do nohtov ni agresivna ali škodljiva, brez uporabe UV lučke, brez akrila in gela.

S strokovnim svetovanjem bo tudi nakup kozmetičnih izdelkov lažji, kajti osredotočila se bom na potrebe vaše kože in zagotovila izdelke, s katerimi boste lažje in hitreje prišle do želenih rezultatov.

Delavnice, predavanja različnih strokovnjakov z različnimi tematikami in predvsem z namenom druženja bodo prilagojena osveščanju in primerni uporabi kozmetičnih izdelkov glede na potrebe in želje uporabnikov, medtem ko se boste enkrat tedensko lahko intenzivneje posvetili sproščanju ob glasbi.

Kaj pa moški? Nega kože je tudi na tovrstnih obrazih neizbežna in potrebuje posebno nego, zato le pridite in se prepričajte.

Z veseljem sprejemam naročila in rezervacije terminov na številko 041 45 70 45 ali naslov studiopetras@gmail.com.

Mnenja strank

 • 1 ocena (5,0)

Ocenite storitve ponudnika Studio Petras, Petra Nograšek s.p.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Julija K.

  2

  4 ocene
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Odnos

  Kakovost

  Cena

  Prijazen salonček s prijazno osebo kot je Petra, pripravljena pomagati, svetovati in kakovostno opraviti življenjsko poslanstvo kot je negovati, lepšati stranke. :)