SmartFit osebno trenerstvo

O podjetju

SMARTFIT – GIBAJ za ŽIVLJENJE

o meni

Ime mi je Sergej Vrhovec in moja strast je gibanje. Uživam pri raziskovanju človeškega telesa in s svojim znanjem želim pomagati ljudem. Pomagati na poti do kvalitetnejšega, polnejšega in prijetnejšega življenja.
Rojen sem leta 1979 in živim v Škofji Loki. Kot gimnazijski maturant sem se na podlagi prepričanja, da se številne rešitve modernih težav človeštva skrivajo v naravi, odločil za študij biologije na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Po končanem študiju se je s pomočjo osebnih življenjskih izzivov v meni prebudilo že v otroštvu pridobljeno veselje do gibanja in svobode v lastnem telesu. Tok dogodkov me je pripeljal v svet vodenih vadb in odločil sem se za resnejše udejstvovanje na tem področju. Na Fitnes zvezi Slovenije sem pridobil licenco fitnes inštruktorja, ki mi omogoča samostojno profesionalno delo na področju osebnega trenerstva in delovanja na področju športa na splošno.
Poglobljeno poznavanje teoretičnega delovanja človeškega telesa, ki ga imam kot diplomirani biolog, sem v zadnjih 5 letih nadgradil s praktičnimi izkušnjami več 1000 urnega dela z individualnimi strankami in vodenjem skupinskih vadb, tako na področju izboljšanja telesnih zmogljivosti kot prehranskih navad.

Moje sporočilo vsem, ki ne vidijo izhoda iz svojega začaranega kroga – Vse je mogoče, ko veš kaj in kako!

Gibajte in živite pametno ter osvobodite svoje telo in duha – bodite SmartFit.

vizija

Pričakujete, potrebujete ali si želite sprememb? Izberite gibanje in nagrajeni boste!

Ljudje si, ne glede na leta, spol in življenjski slog, želimo dolgo in kakovostno življenje. Vsi poznamo teorijo in vemo, da gibanje vpliva na zadovoljevanje osnovnih življenjskih potreb. Poleg tega zahteve družbe v kateri živimo postajajo vedno bolj neizprosne. Na eni strani zdravje in estetske zahteve in na drugi pritiski vsakodnevnih obveznosti poklicnega in zasebnega življenja. Ljudje v danih okoliščinah velikokrat ne zmoremo pravilnih odločitev in nimamo ustreznih znanj za uspešno soočanje z omenjenimi izzivi.

SmartFit je več kot vadba, kjer porabite nekaj dodatnih kalorij. Gre za celosten pristop, ki posamezniku omogoča, da stopi iz svojega začaranega kroga in si na strokoven ter pameten način vzpostavi zmogljivost telesa, potrebno za dolgoročno kakovostno življenje.

SmartFit vsebuje različne programe, ki temeljijo na osebnem pristopu in je zato primeren za vsakogar, ne glede na njegovo izhodiščno stanje in potrebe oziroma cilje.

programi

SMARTSTART – OSEBNO TRENERSTVO

INDIVIDUALNO
Program je namenjen posameznim začetnikom, ki želijo na strokoven način izgubiti prekomerno maščobo, oblikovati telo in si povrniti svobodo gibanja ter počutja v lastnem telesu.

program obsega:
- uvodni brezplačni pogovor in analiza izhodiščnega stanja
- oblikovanje vadbenega programa primernega vašemu izhodišču, potrebam in ciljem
- 60 minutni treningi 1 na 1 pod vodstvom osebnega trenerja v okolju po vaši želji in v skladu z vašim urnikom
- prehranska priporočila in primer jedilnika v skladu z vašimi cilji
- v primeru vadbe v naravi ali na vašem domu je vključena uporaba najrazličnejših vadbenih pripomočkov
- zagotovljen rezultat, odlično vzdušje in motivacija

Zaupajte znanju in rezultati sledijo - SmartFit.

V PARU
Program je različica osebnega trenerstva za 2 osebi pod istimi pogoji, kot individualni program. V dvoje so stvari velikokrat lepše – SmartFit.

POLOVIČKA
Program vsebuje 30 minutne treninge in je namenjen osebam s pomanjkanjem časa. Vsebuje vse značilnosti osnovnega individualnega programa z izjemo dolžine posamezne vadbene enote. Treningi so posledično prilagojeni na način, da se zagotovi izvedba za dosego zastavljenih ciljev nujnih elementov. Manj je lahko tudi več - SmartFit.

SMART DOMINATOR - SKUPINSKA VADBA
Program je namenjen izkušenejšim posameznikom, ki skrbijo za ohranjanje in nadgrajevanje odlične splošne kondicije, moči, vzdržljivosti, gibljivosti in koordinacije. Izguba odvečne maščobe in oblikovanje postave pri tem seveda ne bosta izostali.
Gre za celostno vadbo, ki poteka v skupini in vključuje principe funkcionalnih, bootcamp in crossfit treningov. V poletnih mesecih vadba poteka na prostem.
Svoboda v gibanju je svoboda v življenju - SmartFit.

SMART SVETOVANJA

Sestava vadbenih programov za samostojno delo

Uživate v samostojni vadbi in želite usmeritev ali potrditev o pravilnem pristopu k treningu? Potrebujete nasvet kako teči hitreje in lažje, kakšna vadba je najustreznejša za izgubo telesne maščobe, povečanje mišične mase ali izboljšanje gibljivosti?
Po predhodnem pogovoru in na podlagi vaših potreb vam pripravim vadbeni program za samostojno delo za dosego točno določenega cilja. Trenirajte pravilno in rezultati sledijo - SmartFit.

Prehranska priporočila

Gibanje, prehrana in način življenja so neločljivo povezani, se medsebojno dopolnjujejo in skupaj predstavljajo najmočnejše sredstvo za udejanjanje pozitivnih sprememb. Ustrezna prehrana je nujen element pri izgubi odvečne maščobe, pri zagotavljanju dobrega počutja in izboljšanju zmogljivosti telesa.
Prehransko priporočilo vsebuje predstavitev smernic ustreznega prehranjevanja in predlog jedilnika za specifične potrebe posameznika. Usmerite vse sile v en cilj in rezultati sledijo – SmartFit.

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika SmartFit osebno trenerstvo

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.

Ugodnosti konkurenčnih ponudnikov

deal type icon

100% 2 za ceno 1

Osebni trener in prehranski svetovalec

Priljubljeni ponudniki

Bodi v formi trening studio

Kidričeva cesta 56, Škofja Loka

Thrive gym - kineziološki studio

Cesta 24. junija 23, Ljubljana - Črnuče