Steklarstvo


Poiščite steklarstvo, ki bo izdelalo tuš kabine, kuhinjsko steklo ali zimski vrt po vaših željah.

Kljub široki ponudbi pohištva v trgovinah z opremo za dom, je včasih težko najti pohištvo, ki je primerno za vaše stanovanje. Če želite, da so vaše omare prilagojene prostoru, ki ga imate na razpolago in s tem čimbolj funkcionalne, je najbolje, da se obrnete na dobro mizarstvo, ki bo izdelalo pohištvo samo za vas in vaše potrebe. Mizar vam bo prostor izmeril, se z vami pogovoril o vaših željah in pripravil načrt za funkcionalno pohištvo, ki bo popolnoma izkoristilo razpoložljiv prostor. Zadnje čase so zelo popularne vgradne omare, ki izkoristijo vaš prostor do zadnjega centimetra. Mizar vam bo z veseljem svetoval in rezultat bo vaše edinstveno in unikatno pohištvo v vaših izbranih barvnih kombinacijah in stilu.

Kuhinje postajajo prostor, v katerem se zadržuje cela družina in predvsem za gospodinje je zelo pomembno, da ustreza njihovim potrebam in je hkrati estetska. Preverite pozicijo obstoječih priključkov (za vodo, elektriko, plin, …), vizualizirajte svoje gibanje po kuhinji in z mizarjem narišite načrt vaše sanjske kuhinje.

Tako izdelano pohištvo po vaših željah in potrebah bo zagotovo nekaj posebnega in bo naredilo vaše bivanje bolj prijetno.

Ocenite ali preverite izvajalce storitev. Poiščite ustrezne izvajalce ali pridobite ponudbe. Izbirajte preverjene in dobro ocenjene.

Oddaj povpraševanje za: Steklarstvo


Olajšajte si delo! Brezplačno oddajte povpraševanje za Steklarstvo

IZBRANI PONUDNIKI ZA STEKLARSTVO


Preglejte predstavitve steklarjev, njihove ocene in fotografije ter se odločite za tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Cesta 24. junija 41, Ljubljana - Črnuče

Bazeni in ribniki · Elektroinštalacije · Gradnja in adaptacija · Krajinska arhitektura · Ogrevanje · Okna · Prenova kopalnic · Razsvetljava · Senčila · Slikopleskarstvo · Steklarstvo in zasteklitve · Strehe...

Sestrže 45 A, Majšperk

(9) Oceni me

Steklarstvo in zasteklitve

Celovška cesta 275, Ljubljana

(8) Oceni me

Steklarstvo in zasteklitve

Krnica 33, Luče

(8) Oceni me

Steklarstvo in zasteklitve · Vrata

Grajska vas 49, Gomilsko

(5) Oceni me

Steklarstvo in zasteklitve

Tlake 38, Rogatec

(6) Oceni me

Dekoriranje stekla · Izdelava daril · Brušenje stekla · Graviranje stekla · Marketing in PR · Steklarstvo in zasteklitve

Breznikova Cesta 17, Domžale

(6) Oceni me

Ograje in stopnice · Steklarstvo in zasteklitve · Strehe

Hausenbichlerjeva ulica 9, Žalec

(2) Oceni me

Steklarstvo in zasteklitve

Vače 69, Vače

(1) Oceni me

Elektroinštalacije · Fasade · Gradnja in adaptacija · Keramičarstvo · Klimatizacija in prezračevanje · Ključavničarstvo · Mizarstvo · Okna · Slikopleskarstvo · Steklarstvo in zasteklitve · Suhomontažna dela...

Istrska ulica 24 , Kozina

(1) Oceni me

Ograje in stopnice · Okna · Senčila · Steklarstvo in zasteklitve · Vrata

Več