Športne storitve Jan Prestor s.p.

O podjetju

Sem Jan Prestor in na področju športa in osebnega trenerstva delujam skorej desetletje. Od nekdaj sem navdušen nad zmogljivostmi našega telesa. V vadbo sem se začel, kot mnogi, poglabljati, ko sem pred leti izvedel za Arnolda Schwarzeneggerja. Navdušil me je. Navdušenje je preraslo v zanimanje. Zanimanje je preraslo v znanje. Cilji in metode so se z leti spreminjali, izkušnje na področju treniranja telesa so se množile.

Začel sem kot osebni trener, nato pa sem z novim vpogledom v treninge začel tudi s skupinsko vadbo. Uživam v raziskovanju, v odkrivanju novih prijemov vodenja, načina podajanja informacij in novih dimenzij treniranja.
Vsak človek bi se moral gibati in spoznavati svoje telo. Bolj kot se gibljem, bolje se poznam. Ko ne treniramo, ko se ne postavljamo v telo zavestno, težje delujemo v življenju.

Z ženo že nekaj let vodiva svoj vadbeni studio - Pantarhei studio. Vadečim nudiva različne oblike skupinskih vadb, poleg tega pa še osebno trenerstvo za vse željne preoblikovanja telesa.

Mnenja strank

 • 4 ocene (5,0)

Ocenite storitve ponudnika Športne storitve Jan Prestor s.p.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Jernej K.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Treniral pri Janu, ko je bil še pri Vigor Groundu in kasneje tudi pri njem individualno. Zelo zadovoljen z njegovim celovitim pristopom in pozornostjo na šibke točke v muskulaturi, sploh med vajo, da se prepreči potencialne poškodbe. Priporočam!!

 • avatar image

  Ziva B.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Jan je fenomenalen trener, saj se ti posveti čisto individualno. Pri njemu se ne najde nekih tipskih jedilnikov, diet in treningov, ampak za razliko od večine trenerjev sledi zdravi pameti in ne vsiljuje nobenega odpovedovanja in pretiravanja. Treningi in čas z njim tako ne predstavljajo stresa, ampak predvsem ponos na svoje zmožnosti in napredek. Je super trener in človek, ki se iskreno zanima za svoje vadeče tudi izven okvirja treningov. Toplo priporočam, če želite razviti normalen in pozitiven odnos do telovadbe, hrane in svojega telesa!

 • avatar image

  Sanja p.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Ko sem začela s fitnesom sem izbrala Jana za svojega osebnega trenerja. Nad njegovim strokovnim delom sem bila zelo navdušena. Ima vse kar rabi trener. Če bi morala še enkrat izbrati os. trenerja bi z veseljem še enkrat njega. Kar tko naprej Jan!

 • avatar image

  Rok D.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Odnos

  Cena

  Kakovost

  Z Jan-om sem sodeloval zadnje dve leti in lahko samo rečem, da sem navdušen nad njegovim načinom dela. Vedno te zna motivirati in tudi svetovati glede prehrane. V glavnem priporočam!