SPLETNIK, SPLETNE TEHNOLOGIJE, D.O.O.

SPLETNIK, SPLETNE TEHNOLOGIJE, D.O.O.

Celovška cesta 175,

1000 LJUBLJANA

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
profil
Delovni čas
Delovni čas ni določen

O podjetju

Spletnik je full service digitalna marketing agencija, ki poskrbi za vse vaše potrebe na internetu – tudi za tiste, za katere še ne veste, da jih sploh imate.

Za vsako digitalno storitev imamo specializirane strokovnjake, ki skupaj poskrbijo za uresničitev vaših poslovnih sanj. Če šele začenjate v digitalnem svetu, ali pa ste napreden uporabnik z jasno zastavljenimi cilji glede vaše digitalne strategije - mi vam začrtamo pot do uspeha vašega podjetja. Magične rešitve za vse ni, zato je strategija vsake stranke oblikovana glede na njeno dejavnost, sredstva in končne cilje.

Naše storitve se začnejo z izdelavo kakovostnih in uporabnikom prijaznih odzivnih spletnih strani, ki so za dodatno varnost postavljene na naših lastnih strežnikih. Skupina certificiranih Google strokovnjakov poskrbi, da je vaša nova super stran tudi vidna – ob pravem času, na pravem mestu in pravim ljudem. Se želite na Googlu kazati tudi med prvimi naravnimi rezultati? Naši strokovnjaki za SEO optimizacijo imajo rešitev tudi tu. V kolikor so vaše stranke prisotne na socialnih omrežjih, vam trdne temelje postavimo tudi tam. Pomemben je tudi stik s strankami, za kar poskrbi naš enostaven sistem učinkovitega e-mail obveščanja.

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika SPLETNIK, SPLETNE TEHNOLOGIJE, D.O.O.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.