SKOSAL, Aleksander Lorenčak s.p.

SKOSAL, Aleksander Lorenčak s.p.

Migojnice 52,

3302 Griže

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
profil
Delovni čas
Delovni čas po dogovoru

O podjetju

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju restavriranja, čiščenja in impregniranja kamnitih površin. Na slovenskem trgu delujemo od leta 1993. V tem času smo pridobili veliko izkušenj, ki so nam dragoceno vodilo pri delu. Naše geslo je kakovostna in strokovno opravljena storitev, primerjiva z identičnimi storitvami v Evropi in po svetu, kar potrjuje tudi Združenje Slovenske kakovosti, ki nam je že v letu 2009 podelilo SQ znak - Modri znak slovenske kakovosti za opravljanje naših storitev.

We are a Slovenian company, specialized in restoration of porous architectural materials including marble, granite, limestone, natural stones, cast stone, cast concrete, terra cotta, ceramic tile, etc.

Skosal company has over 20 years of experience in Slovenian market and has been since working with the motto "Always offer more your costumers". Our values are to always think different, work smart, act responsible and to work as a team.

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika SKOSAL, Aleksander Lorenčak s.p.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.