SKIRO INŽENIRING d.o.o. - CENTER VSEH VRST PNEVMATIK

SKIRO INŽENIRING d.o.o. - CENTER VSEH VRST PNEVMATIK

LATKOVA VAS 214 A,

3312 PREBOLD

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
facebook
Delovni čas
Pon 07:00-18:00
Tor 07:00-18:00
Sre 07:00-18:00
Čet 07:00-18:00
Pet 07:00-18:00
Sob 07:00-13:00
Ned Zaprto
Praznik Zaprto

O podjetju

Program, ki ga predstavljamo obsega praktično vse vrste pnevmatik. Gume za osebna vozila, viličarje, traktorje, tovorna vozila, gradbene stroje, motorje, štirikolesnike, letala, kolesa za regalne viličarje.

Gonilo podjetja so industrijske gume. Zastopamo namreč blagovno znamko industrijske pnevmatike Camso http://www.camso.co s katero že več let strankam ponujamo le najboljše. Proizvajalec Camso je vodilno svetovno podjetje, ki proizvaja gumene izdelke za celotno industrijo. V proizvodnem programu imajo tako gume za viličarje, delovne stroje, dumper, gosenice za bager.

Kot prvo vgradnja viličarskih gum pa nastopajo pri vodilnih proizvajalcih viličarjev in drugih strojev: Toyota, Linde, Cat, Mitsubishi, Daewoo, Jungheinrich, Still, Caterpillar, Terra JCB, Komatsu.

Kot specializirano podjetje vam ponujamo tudi montažo viličarskih gum, ki jih lahko montiramo tudi v vašem podjetju, kar nam omogoča mobilna stiskalnica.

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika SKIRO INŽENIRING d.o.o. - CENTER VSEH VRST PNEVMATIK

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.