Senčila


Poiščite ponudnike senčil, ki vas bodo zaščitila pred močnimi sončnimi žarki.

Kljub široki ponudbi pohištva v trgovinah z opremo za dom, je včasih težko najti pohištvo, ki je primerno za vaše stanovanje. Če želite, da so vaše omare prilagojene prostoru, ki ga imate na razpolago in s tem čimbolj funkcionalne, je najbolje, da se obrnete na dobro mizarstvo, ki bo izdelalo pohištvo samo za vas in vaše potrebe. Mizar vam bo prostor izmeril, se z vami pogovoril o vaših željah in pripravil načrt za funkcionalno pohištvo, ki bo popolnoma izkoristilo razpoložljiv prostor. Zadnje čase so zelo popularne vgradne omare, ki izkoristijo vaš prostor do zadnjega centimetra. Mizar vam bo z veseljem svetoval in rezultat bo vaše edinstveno in unikatno pohištvo v vaših izbranih barvnih kombinacijah in stilu.

Kuhinje postajajo prostor, v katerem se zadržuje cela družina in predvsem za gospodinje je zelo pomembno, da ustreza njihovim potrebam in je hkrati estetska. Preverite pozicijo obstoječih priključkov (za vodo, elektriko, plin, …), vizualizirajte svoje gibanje po kuhinji in z mizarjem narišite načrt vaše sanjske kuhinje.

Tako izdelano pohištvo po vaših željah in potrebah bo zagotovo nekaj posebnega in bo naredilo vaše bivanje bolj prijetno.

Ocenite ali preverite izvajalce storitev. Poiščite ustrezne izvajalce ali pridobite ponudbe. Izbirajte preverjene in dobro ocenjene.

Oddaj povpraševanje za: Senčila


Olajšajte si delo! Brezplačno oddajte povpraševanje za Senčila

IZBRANI PONUDNIKI ZA SENČILA


Preglejte predstavitve ponudnikov senčil, njihove ocene in fotografije ter se odločite za tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Tribuče 54, Črnomelj

(1) Oceni me

Okna · Senčila · Vrata

Cesta 24. junija 41, Ljubljana - Črnuče

Bazeni in ribniki · Elektroinštalacije · Gradnja in adaptacija · Krajinska arhitektura · Ogrevanje · Okna · Prenova kopalnic · Razsvetljava · Senčila · Slikopleskarstvo · Steklarstvo in zasteklitve · Strehe...

Pod Hruševco 17, Vrhnika

(28) Oceni me

Senčila · Vrtna senčila · Vrtne hiške in elementi

Savlje 89, Ljubljana

(9) Oceni me

Okna · Senčila · Vrata

Murnova 1, Mengeš

(5) Oceni me

Senčila

Raskovec 18, Oplotnica

(2) Oceni me

Montaža in popravilo senčil · Okna · Senčila

Zabretova ulica 9 B, Ljubljana

(2) Oceni me

Senčila

Trg Svobode 2, Žiri

(2) Oceni me

Ogrevanje · Okna · Senčila · Vrata

slovenska cesta 12, Ljubljana

(6) Oceni me

Fasade · Gradnja in adaptacija · Izolacije · Keramičarstvo · Notranje oblikovanje · Okna · Prenova kopalnic · Senčila · Slikopleskarstvo · Suhomontažna dela · Talne in stenske obloge · Vzdrževalna dela

Kidričeva Cesta 58, Škofja Loka

(1) Oceni me

Okna · Senčila · Vrata

Več