Selitveni servis


Poiščite selitveni servis, ki bo poskrbel za pakiranje in prevoz vašega imetja.

Kljub široki ponudbi pohištva v trgovinah z opremo za dom, je včasih težko najti pohištvo, ki je primerno za vaše stanovanje. Če želite, da so vaše omare prilagojene prostoru, ki ga imate na razpolago in s tem čimbolj funkcionalne, je najbolje, da se obrnete na dobro mizarstvo, ki bo izdelalo pohištvo samo za vas in vaše potrebe. Mizar vam bo prostor izmeril, se z vami pogovoril o vaših željah in pripravil načrt za funkcionalno pohištvo, ki bo popolnoma izkoristilo razpoložljiv prostor. Zadnje čase so zelo popularne vgradne omare, ki izkoristijo vaš prostor do zadnjega centimetra. Mizar vam bo z veseljem svetoval in rezultat bo vaše edinstveno in unikatno pohištvo v vaših izbranih barvnih kombinacijah in stilu.

Kuhinje postajajo prostor, v katerem se zadržuje cela družina in predvsem za gospodinje je zelo pomembno, da ustreza njihovim potrebam in je hkrati estetska. Preverite pozicijo obstoječih priključkov (za vodo, elektriko, plin, …), vizualizirajte svoje gibanje po kuhinji in z mizarjem narišite načrt vaše sanjske kuhinje.

Tako izdelano pohištvo po vaših željah in potrebah bo zagotovo nekaj posebnega in bo naredilo vaše bivanje bolj prijetno.

Ocenite ali preverite izvajalce storitev. Poiščite ustrezne izvajalce ali pridobite ponudbe. Izbirajte preverjene in dobro ocenjene.

Oddaj povpraševanje za: Selitveni servis


Olajšajte si delo! Brezplačno oddajte povpraševanje za Selitveni servis

IZBRANI PONUDNIKI ZA SELITVENI SERVIS


Preglejte predstavitve selitvenih servisov, njihove ocene in fotografije ter se odločite za tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Rožna dolina cesta XV/20a, Ljubljana

(19) Oceni me

Dostave in odvozi · Najem vozil · Selitvene storitve in prevozi · Transport in dostava

Rožna dolina, Cesta XV 20 A, Ljubljana

(7) Oceni me

Najem opreme za preživljanje dopusta · Najem vozil · Najem športne opreme · Organizacija dogodkov · Selitvene storitve in prevozi · Timski programi in adrenalinska doživetja · Zunanje športne kapacitete

Kovorska cesta 45, Tržič

(7) Oceni me

Selitvene storitve in prevozi

Spodnji rudnik I 26, Ljubljana

(14) Oceni me

Selitvene storitve in prevozi

Vidergarjeva ulica 23 , Ljubljana - Dobrunje

(8) Oceni me

Dostave in odvozi · Dvorišča in dovozne poti · Popravila in servisiranja · Priklopi in montaže · Razsvetljava · Selitvene storitve in prevozi · Slikopleskarstvo · Talne in stenske obloge · Vodoinštalacije ...

Zaboršt pri Dolu 2, Dol pri Ljubljani

(8) Oceni me

Najem vozil · Nepremičnine · Selitvene storitve in prevozi

Jalnova Ulica 70, Ljubljana

(2) Oceni me

Najem vozil · Selitvene storitve in prevozi

TRUBARJEVA CESTA 41, VELIKE LAŠČE

(1) Oceni me

Dostave in odvozi · Popravila in servisiranja · Selitvene storitve in prevozi · Slikopleskarstvo · Vrtne hiške in elementi · Vzdrževalna dela · Zelenica in vrtovi

Studenec 20, Ivančna Gorica

Selitvene storitve in prevozi

Plečnikova ulica 5, Maribor

Selitvene storitve in prevozi

Več