S SKUPINA, STORITVE D.O.O.

O podjetju

S SKUPINA, storitve d.o.o. je družinsko podjetje, specializirano za sliko-pleskarska in fasaderska dela, podjetje je na trgu že 8. let in v tem času smo naredili že ogromno referenc.

Materiali, ki jih vedno uporabljamo v sliko-pleskarskih in fasaderskih delih so izključno vrhunske kvalitete znamke STO, vsa sliko-pleskarska in fasaderska dela izvajamo izključno po pravilih in smernicah za pravilno izvedbo STO. Na vsakem objektu podrobno preučimo vse detajle, katere profesionalno rešimo tako, da lahko za njih garantiramo z garancijsko dobo do 10 let.

80% del katera na leto opravimo, gre izključno samo privat stranke, kar si štejemo v ponos, da nam stranke zaupajo!


Ahmo Hašić grad. Ing.

Mnenja strank

 • 7 ocen (4,9)

Ocenite storitve ponudnika S SKUPINA, STORITVE D.O.O.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Natasa J.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Bili smo pozitivno preseneceni nad zavzetim in skrbnim odnosom do dela pri beljenju pred vselitvijo v novo stanovanje. Odlicna kvaliteta storitve. Priporocamo.

 • avatar image

  jana z.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Pred pol leta mi je S skupina , storitve d.o.o. naredila čudovito fasado in prepleskala celotni stanovanjski bivalni prostor.Nimam besed, da bi se zahvalila za korektno opravljeno delo in samo svetovanje.
  Cenovno so ugodni in se držijo predračuna. Vse premalo je kvalitetnih podjetij , ki opravljajo gradbena dela.Vsakemu bi svetovala in priporočila S skupino,da izvede kakršno koli delo.
  Še enkrat najlepša hvala, bodite še naprej takšni kot ste.
  V novem letu pa vam želim vse naj, naj....
  Vaša zadovoljna ,presrečna stranka.

 • avatar image

  Anže Č.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Sodelovali smo pri prenovi stanovanja, kar je vključevalo beljenje, rušenje in postavljanje predelnih sten, polaganje tapet in izdelavo "beton efekta". Vse je bilo izvedeno zelo kakovostno in v dogovorjenih rokih. Vedno je bilo poskrbljeno tudi za zaščito pohištva in ostalih predmetov v stanovanju. Laho samo priporočam.

 • avatar image

  Janja K.

  1

  0 ocen
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Zelo kakovostna izvedba fasade z vrhunskimi materiali in izredno prijazni ljudje v S Skupini. Resnicno lahko priporocamo vsem, ki si zelijo sodelovati z resnim in kakovostnim izvajalcem, kar se danes redko najde v tem prostoru!

 • avatar image

  vid r.

  1

  0 ocen
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Z njimi že dalj časa sodelujem in sem zadovoljen z njihovimi storitvami. Predvsem mi je pomembno, da se držijo dogovorjenih rokov izvedbe in da ob odhodu iz objekta za njimi ni potrebno opravljati generalnega čiščenja. Nekoliko dalj časa pa je potrebno čakati na ponudbo.

 • avatar image

  JOSIPINA K.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Z njihovimi storitvami smo bili zadovoljni, tako s kvaliteto kot strokovnostjo, z dogovorjenimi roki glede izvedbe, s svetovanjem in njihovo prijaznostjo. Priporocam.