Replika, napredne rešitve, d.o.o.

Replika, napredne rešitve, d.o.o.

Tržaška cesta 42,

1000 Ljubljana

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
profil
Delovni čas
Pon 08:00-15:00
Tor 08:00-15:00
Sre 08:00-15:00
Čet 08:00-15:00
Pet 08:00-15:00
Sob Zaprto
Ned Zaprto

O podjetju

Smo uveljavljen računovodski servis s široko ponudbo storitev za celovito podporo poslovanja strank. Že od leta 2003 gradimo na kakovosti računovodskih storitev, kar potrjuje bogata zbirka nagrad in certifikatov, ki smo jim v letu 2015 dodali še 3 najprestižnejše: Certifikat bonitetne odličnosti AAA, naziv National champion na izboru European Business Awards in Naj računovodski servis 2015.

Podjetje Replika je vpisano v Katalog certificiranih računovodskih servisov pri GZS in ima zavarovano poklicno odgovornost.


Poleg računovodskih storitev strankam zagotavljamo davčno in pravno svetovanje, podporo pri investicijah, internacionalizaciji tujcev in pridobivanju nepovratnih sredstev. Naša prednost je, da se poglobimo v posebnosti poslovanja vsakega podjetja posebej in se zanj tudi osebno zavzamemo. Zagotavljamo hitro odzivnost in sodoben način poslovanja.

Replika je edino slovensko podjetje, ki se ponaša s tovrstno poslovno odličnostjo, potrjeno s strani zunanjih nacionalnih in tujih organizacij. Vse to pa nam ne bi uspevalo brez zaposlenih in naših strank.

Več informacij na: http://replika.si/naj-racunovodski-servis.

Mnenja strank

 • 6 ocen (5,0)

Ocenite storitve ponudnika Replika, napredne rešitve, d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Mojca M.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Podjetje Replika je zanesljiva izbira. Njihovo delo je odraz visoke strokovne izobraženosti.

  • Splošna ocena

  Zelo profesionalni pristop.