PSIMED zavod za posameznikov razvoj, psihoterapijo in meditacijo

O podjetju

Leta 2011 sem na inštitutu za transakcijsko analizo IPTA ( Inštitut za psihoterapijo transakcijske analize) pridobil naziv specializant transakcijske analize. Redno si izobražujem na različnih področjih psihoterapije (priprava na izpit CTA,edukacijska TA, Relacijska TA, Družinska mediacija).

Sem član Slovenskega društva za transakcijsko analizo (SINTA), ki deluje pod okriljem Slovenske krovne zveze za psihoterapijo in član zveze EATA.

Že več kot deset let vodim različne skupine otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami in jim pomagam pri dokončanju šolanja v različnih programih , iskanju poklicne poti ter jih spodbujam k čim večji samostojnosti. Nudim pomoč po načelih TA pri reševanju različnih konfliktnih situacij v družini, katerih vzroki so lahko nerazumevanje med otroki in starši, neustrezna komunikacija, različnost pogledov in vrednot, nerazumevanju vlog v družini, težavah pri odraščanju.

Svetujem staršem otrok z motnjo v razvoju, pripravljam različne delavnice za zaposlene v vzgoji in izobraževanju.


Kako delam? Po začetnem pogovoru po telefonu ali elektronski pošti se dogovoriva za srečanje.

Na prvem srečanju se spoznava in skušava oblikovati terapevtski dogovor, ki je temeljni del procesa in se lahko med potekom same terapije (na vašo željo) tudi spreminja.

Poleg terapevtskega dogovora sprejmeva še administrativne dogovore, katerih namen je, da se ohrani varnost tako klienta kot terapevta in, da se vzpostavi ok-ok pozicija.

Nato bom preko pogovora in metod transakcijske analize skušal doseči, da boste jasneje razumeli sebe in naravo vaše težave. Kasneje boste začeli prepoznavati lastne vzorce obnašanja, izbirati vedenjske odzive na situacijo in v praksi uporabljati različne spremembe, s katerimi lahko izboljšate svoj položaj.

Pred vsem ostalim pa vam bom ponudil prijazno, diskretno in strokovno storitev v ozračju topline in razumevanja ter zaupanja in sprejemanja.

Na koncu vsakega srečanja se dogovoriva za datum in uro naslednjega, običajno se srečujeva enkrat tedensko, lahko tudi enkrat na štirinajst dni.


Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika PSIMED zavod za posameznikov razvoj, psihoterapijo in meditacijo

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.