PROEVENT d.o.o. / Računovodske in davčne storitve

O podjetju

Podjetje Proevent d.o.o. je uveljavljen računovodski servis, ki nudi računovodske storitve številnim podjetjem v Sloveniji in tujini. Zgodovina podjetja Proevent sega v leto 1995 - dolgoročna partnerstva gradimo na zaupanju in vzajemnem sodelovanju, zato vsako stranko obravnavamo individualno in z veliko mero razumevanja njenih potreb in želja.

V usklajenem pavšalu zagotavljamo brezplačno svetovanje, naše stranke pa dobronamerno opozarjamo tudi na morebitne nevšečnosti ali za njih obremenjujoče obveznosti, ki jih je v želji po urejenih računih potrebno sprotno reševati. Velikokrat povemo tudi tisto, česar drugi nočejo, a vse v želji po uspešnem in učinkovitem poslovanju naših partnerjev.

Ekipo strokovnjakov nenehno izobražujemo in usposabljamo tako na področju računovodstva kot na področju davkov. Znanje in izkušnje zaposlenih v Računovodskem servisu Proevent zagotavljajo visoko kakovostne storitve, ki so, poleg osebnega pristopa in hitre odzivnosti, osnova za optimizacijo poslovanja naših strank.

7 dobrih razlogov, zakaj izbrati naše računovodstvo!

1. OPTIMIZACIJA: Vsaki stranki se posvetimo in ji pomagamo do optimalnih odločitev in storitev.

2. KAKOVOST: Računovodske storitve opravljamo kvalitetno, zanesljivo ter v dogovorjenih rokih.

3. STORITEV: Računovodsko storitev lahko opravimo tudi pri vas.

4. UGODNOST: Korektne cene - mesečni pavšal brez skritih stroškov.

5. INFORMACIJSKA PODPORA: S sodobnimi informacijskimi rešitvami zagotavljamo hitro in učinkovito posredovanje informacij.

6. PREVZEM DOKUMENTACIJE: Dokumentacije vam ni treba posredovati osebno, temveč jo lahko polšljete priporočeno po pošti.

7. DOSTOPNOST: Odlična dostopnost do poslovnih prostorov našega računovodskega servisa in možnost parkiranja pred vhodom.


Mnenja strank

  • 5 ocen (5,0)

Ocenite storitve ponudnika PROEVENT d.o.o. / Računovodske in davčne storitve

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
    • Splošna ocena

    Z računovodskim servisom PROEVENT boste zagotovo v svetu BREZKRBNIH FINANC in UREJENIH računov.