Pridobite nove stranke

UPORABITE PRIPOROČILA ZA PRIDOBITEV NOVIH STRANK


Priporočila strank prodajajo storitve

Priporočila so eno najbolj učinkovitih orodij za prodajo storitev. Storitve namreč ne moremo preizkusiti ali jo vrniti po 7 dneh od nakupa, zato se pri izbiri izvajalca storitev stranke odločajo na podlagi priporočil.


VseStoritve.com ustna priporočila prenaša na splet in jim povečuje vidnost

Namen portala VseStoritve.com je ustna priporočila vaših strank in referenčne projekte v spletni obliki predstaviti širšemu krogu vaših potencialnih strank. Zadovoljna stranka vas torej ne bo priporočila samo svojim prijateljem, ampak celi Sloveniji!

Brezplačno se registrirajte na VseStoritve.com, opišite svoje podjetje, objavite referenčne fotografije vaših projektov in povabite stranke, da vas ocenijo. Njihova priporočila bodo vidna vsem potencialnim strankam, ki uporabljajo portal.


Več priporočil – več posla

Priporočila strank pomenijo tudi zaupanje. Več priporočil imate, bolj zaupanja vreden izvajalec storitev postanete v očeh svojih strank. Če vas 10 strank oceni kot dobrega izvajalca storitev, bo to za novo stranko veliko bolj prepričljivo, kot če vi zase rečete, da ste dober izvajalec. Zaupanje v očeh strank pa pomeni več posla.


Kako deluje portal VseStoritve.com?

Kupci storitev obiščejo VseStoritve.com, da ocenijo preizkušene in pregledajo izvajalce storitev, ki jih zanimajo. Izvajalce z dobro predstavitvijo in več priporočili strank, bodo raje kontaktirale za ponudbo oz. jih obiskale.


Namesto denarja v oglaševanje, raje vlagajte svoj čas v predstavitev in zbiranje priporočil

Vlaganje v oglaševanje deluje, dokler oglaševanje aktivno plačujete. Raje povabite vsako zadovoljno stranko, da vas oceni na VseStoritve.com. Priporočila, ki jih zberete na VseStoritve.com, ostanejo in vam prinašajo koristi na dolgi rok.


Brezplačno vpišite svoje podjetje in začnite zbirati priporočila!

Opravite brezplačni prevzem svojega podjetja in začnite zbirati priporočila!