Prevajanje


Poiščite prevajalca, ki bo poskrbel za brezhibni prevod vaših besedil.

Kljub široki ponudbi pohištva v trgovinah z opremo za dom, je včasih težko najti pohištvo, ki je primerno za vaše stanovanje. Če želite, da so vaše omare prilagojene prostoru, ki ga imate na razpolago in s tem čimbolj funkcionalne, je najbolje, da se obrnete na dobro mizarstvo, ki bo izdelalo pohištvo samo za vas in vaše potrebe. Mizar vam bo prostor izmeril, se z vami pogovoril o vaših željah in pripravil načrt za funkcionalno pohištvo, ki bo popolnoma izkoristilo razpoložljiv prostor. Zadnje čase so zelo popularne vgradne omare, ki izkoristijo vaš prostor do zadnjega centimetra. Mizar vam bo z veseljem svetoval in rezultat bo vaše edinstveno in unikatno pohištvo v vaših izbranih barvnih kombinacijah in stilu.

Kuhinje postajajo prostor, v katerem se zadržuje cela družina in predvsem za gospodinje je zelo pomembno, da ustreza njihovim potrebam in je hkrati estetska. Preverite pozicijo obstoječih priključkov (za vodo, elektriko, plin, …), vizualizirajte svoje gibanje po kuhinji in z mizarjem narišite načrt vaše sanjske kuhinje.

Tako izdelano pohištvo po vaših željah in potrebah bo zagotovo nekaj posebnega in bo naredilo vaše bivanje bolj prijetno.

Ocenite ali preverite izvajalce storitev. Poiščite ustrezne izvajalce ali pridobite ponudbe. Izbirajte preverjene in dobro ocenjene.

IZBRANI PONUDNIKI ZA PREVAJANJE


Preglejte predstavitve prevajalcev, njihove ocene in fotografije ter se odločite za tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Podjavorškova ulica 1, Celje

(15) Oceni me

Prevajanje

Kunaverjeva ulica 6, Ljubljana

(4) Oceni me

Grafično oblikovanje · Lektoriranje · Prevajanje · Tolmačenje in simultano prevajanje

Poklukarjeva ulica 9 F, Ljubljana

(1) Oceni me

Prevajanje

Poklukarjeva ulica 9 F, Ljubljana

(1) Oceni me

Jezikovno svetovanje · Lektoriranje · Prevajanje

Laze 18 b, Laze 18 b, Velenje

(1) Oceni me

Lektoriranje · Marketing in PR · Mobilni marketing (izdelava ali najem) · Pisanje vsebin · Podpora poslovanju · Poslovne raziskave · Prevajanje · Tolmačenje in simultano prevajanje

Ljubljanska cesta 4 B, Kamnik

(1) Oceni me

Lektoriranje · Prevajanje

Tržaška Cesta 2, Ljubljana

(1) Oceni me

Izobraževanje za seniorje (3ŽO) · Mentorji in inštrukcije · Poslovna izobraževanja · Prevajanje · Priprava na certifikate iz tujih jezikov · Tuji jeziki

Splitska ulica 5, Ljubljana

Prevajanje · Tolmačenje in simultano prevajanje · Tuji jeziki

Regentova Ulica 3, Ankaran - Ancarano

Grafično oblikovanje · Lektoriranje · Prevajanje · Tolmačenje in simultano prevajanje

Več