POWERPIG design studio, grafično oblikovanje

O podjetju

V svoji 12 letni karieri na Mobitelu in kasneje združeni pod Telekom Slovenije, sem soustvaril kar nekaj odličnih zgodb - vodil sem Mobitelov center Citypark, prevzel blagovo znamko Itak skupaj z vsemi marketinškimi aktivnostmi in organizacijo dogodkov ter v zadnjih treh letih skrbel za mobilno televizijo TViN. Ob tem sem skrbel za koncepte/design in izdelavo vizualov veaznih na UI (web, mobilne aplikacije, SiOL TV vmesnike in aplikacije) ter s tem posledično za dober UX. Vedno izhajam iz stališča laičnega uporabnika, ker so stvari namenjene njim in ne same sebi. Naj si gre za tiskane ali virtualne medije. Šteje sporočilnost in rdeča nit celotne (CGP) zgodbe.
Dnevno delam z aplikacijami kot so Ps, Ai, Id, Dw, CorelDraw,… z nekaterimi plug-ini, zato je moje poznavanje in uporaba le-teh odlično. Med drugim sem tudi diplomiran inženir multimedije, tako da so mi vse tovrstne stvari zelo blizu oziroma se novosti zelo hitro priučim.
Ker pa e-papir prense vse, si lahko na moji spreltni strani ogledate nekatere večje, manjše in jasno uspešno zaključene projekte.

Dolgoletne izkušnje, enostavno veselje do premetavanja pixlov, diamičnost, razgledanost, potrpljenje, posluh, gledanje "out of the box" ali po željah naročnika.
Vse to je za seboj pustilo veliko uspešnih zgodb.
Naročnik ni le zgolj stranka ampak mora biti zadovoljen uporabnik, ki je našel nekoga, ki mu je znal prisluhniti, uresničiti njegove želje in doseči pričakovanja.
Konec dneva je pod izdelkom z nevidnim črnilom napisano moje ime in tukaj ni dvoma, da mora biti vsak, majhen ali velik izdelek, odličen.

Mnenja strank

 • 3 ocene (5,0)

Ocenite storitve ponudnika POWERPIG design studio, grafično oblikovanje

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Matjaž L.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Večkrat smo že sodelovali, nazadnje pa pred kratkim za izdelavo grafike za majice ob jubileju podjetja 10 let in oglas za revijo. V vseh primerih do sedaj smo bili z predlogi kot tudi končno izvedbo izjemno zadovoljni. Praktično je bilo dosedanje grafično oblikovano karkoli smo naročili, izjemno in neprimerno vrhunsko in prilagojeno našim željam. Skratka zelo priporočamo, če potrebujete res izvrstnega oblikovalca.

 • avatar image

  sonone o.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Odlične ideje, rešitve itd. praktično v trenutku kot si zamisliš nekaj je ponujena ideja rešitev in tudi oblika. Tako da kapo dol.

  Gravur.eu

 • avatar image

  Jan V.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Odlicen pristop, fenomenalno prilagajanje nasim zeljam, hitre in dobre ideje, perfektni design-i, resnost, posvecenost, dobra odzivnost in nenehna dostopnost, je le nekaj vrlin tega podjetja.
  Sprva smo sodelovali pri izdelavi logotipa, ker smo bili tako zadovoljni, smo se odlocili se za izdelavo vizitk in zacetne spletne strani. Pravtako se ze dogovarjam za izdelavo kompletne RESPONSIVE spletne strani in smo prepricani da bomo tudi tokrat preseneceni in zadovoljni s koncnim izdelkom.
  Zelo priporocamo.