O podjetju

Pri podjetju PLUS HIŠA Inženiring Marko Žgavc s.p. se lahko pohvalimo z dolgoletnimi izkušnjami in kakovostno izvedenimi projekti na področju projektiranja zahtevnih in nezahtevnih subjektov.
Skupaj z investitorjem "zgradimo" virtualni objekt, kateri omogoča prostorsko predstavo. Na tak način preverimo ustreznost objekta in ga skladno z željami in potrebami obdelamo do ustrezne faze. Virtualni model je opremljen z ključnimi informacijami, kot so stroški, popisi del, detajli za izvajalce ipd.
Stranke nas poznajo in cenijo po:
- Projektiranju stanovanjskih hiš
- Projektiranju poslovnih prostorov
- Projektiranju industrijskih objektov
- S poudarkom na BIM tehnologiji
Ponosni smo na dejstvo, da projektiranje zahtevnih in nezahtevnih subjektov opravljamo cenovno konkurenčno in v dogovorjenem roku.

Mnenja strank

 • 5 ocen (4,8)

Ocenite storitve ponudnika PLUS HIŠA

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Ines K.

  1

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Odnos

  Cena

  Kakovost

  g.Marko Žgavc je zanesljiv, strokoven in korekten. S svojimi izkušnjami in znanjem vedno obogati delovni tim.

 • avatar image

  Mateja Š.

  2

  1 ocena
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Marko je super strokovnjak na svojem področju. Kar me navdušuje je to, da je rojen za ta poklic in vidi se, da ima to položeno že iz zibelke, saj je zidal z očetom že kot otrok. Poleg tega je praktičen, uporablja znanje in zdravo kmečko pamet, ima inovativne ideje, smisel za estetiko, je vesten, zanesljiv ...

  Izredno sem vesela, da je bil pri gradnji naše apartmajske hiše Zenje (www.zenja.si) https://www.youtube.com/watch?v=YIBztEMcCRY&t=10s
  prisoten pri ponudbi, pri nadzoru gradnje, pri idejni zasnovi in pri iskanju rešitev med samo gradnjo. Brez njega si ne predstavljam, kak zmazek bi prišel ven, saj gradbeniki naredijo po načrtu, vmes jih zmanjka, na koncu pa spet pridejo, da jim plačaš, a to ni to.

  Super Marko, izredno priporočam!

  Mateja Šajna, lastnica Zenje (https://www.youtube.com/watch?v=YIBztEMcCRY&t=10s)

 • avatar image

  Matej K.

  1

  1 ocena
  2 zahvali
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Strokovnost, odzivnost in nizka cena do vrline plus hise