Ples


Poiščite plesno šolo, da bodo vaši plesni čevlji blesteli v ritmu valčka, sambe, baleta ali drugih plesov.

Kljub široki ponudbi pohištva v trgovinah z opremo za dom, je včasih težko najti pohištvo, ki je primerno za vaše stanovanje. Če želite, da so vaše omare prilagojene prostoru, ki ga imate na razpolago in s tem čimbolj funkcionalne, je najbolje, da se obrnete na dobro mizarstvo, ki bo izdelalo pohištvo samo za vas in vaše potrebe. Mizar vam bo prostor izmeril, se z vami pogovoril o vaših željah in pripravil načrt za funkcionalno pohištvo, ki bo popolnoma izkoristilo razpoložljiv prostor. Zadnje čase so zelo popularne vgradne omare, ki izkoristijo vaš prostor do zadnjega centimetra. Mizar vam bo z veseljem svetoval in rezultat bo vaše edinstveno in unikatno pohištvo v vaših izbranih barvnih kombinacijah in stilu.

Kuhinje postajajo prostor, v katerem se zadržuje cela družina in predvsem za gospodinje je zelo pomembno, da ustreza njihovim potrebam in je hkrati estetska. Preverite pozicijo obstoječih priključkov (za vodo, elektriko, plin, …), vizualizirajte svoje gibanje po kuhinji in z mizarjem narišite načrt vaše sanjske kuhinje.

Tako izdelano pohištvo po vaših željah in potrebah bo zagotovo nekaj posebnega in bo naredilo vaše bivanje bolj prijetno.

Ocenite ali preverite izvajalce storitev. Poiščite ustrezne izvajalce ali pridobite ponudbe. Izbirajte preverjene in dobro ocenjene.

Oddaj povpraševanje za: Ples


Olajšajte si delo! Brezplačno oddajte povpraševanje za Ples

IZBRANI PONUDNIKI ZA PLES


Preglejte predstavitve plesnih šol, njihove ocene in fotografije ter se odločite za tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Regentova cesta 37, Ljubljana

(11) Oceni me

Fitness rekreacija · Frizerske storitve · Hujšanje in oblikovanje telesa · Kopališča · Ličenje · Masaže · Najem športne opreme · Nega kože · Nega nog (pedikura) · Nega obraza · Nega obrvi in trepalnic · Nega...

Vogelna ulica 6, Ljubljana

(1) Oceni me

Organizirana zunanja vadba · Ples · Rekreacija za otroke

Kongresni trg 1 in Vodnikova 155, Ljubljana

(1) Oceni me

Osebno trenerstvo · Ples · Ples v petkah · Plesna vadba za nosečnice · Tečaj stepa · Tečaj street dance show · Vodena vadba · Športna dvorana · Športni tečaji in šole

Šlandrova Cesta 6 A, Velenje

Fitness rekreacija · Ples · Vodena vadba

Bazoviška ulica 6 , Nova Gorica

Ples · Tečaj swinga

Melinci 132 D, Beltinci

Ples · Vodena vadba

Mariborska c. 7, Celje

Otroške zabave · Ples · Rekreacija za otroke · Znanje za otroke · Športni tečaji in šole

Planinska cesta 20, Lovrenc na Pohorju

Ples

Ostrovrharjeva ulica 4, Medvode

Fitness rekreacija · Ples · Vodena vadba · Športna dvorana

Tehnološki park 22a, Ljubljana

Fitness rekreacija · Organizirana zunanja vadba · Osebno trenerstvo · Ples · Usposabljanje in licenciranje · Vodena vadba · Zunanje športne kapacitete · Športna dvorana

Več