Plastična kirurgija


Poiščite plastično kirurgijo, da boste zadovoljni s funkcionalnostjo in estetiko vašega telesa.

Kljub široki ponudbi pohištva v trgovinah z opremo za dom, je včasih težko najti pohištvo, ki je primerno za vaše stanovanje. Če želite, da so vaše omare prilagojene prostoru, ki ga imate na razpolago in s tem čimbolj funkcionalne, je najbolje, da se obrnete na dobro mizarstvo, ki bo izdelalo pohištvo samo za vas in vaše potrebe. Mizar vam bo prostor izmeril, se z vami pogovoril o vaših željah in pripravil načrt za funkcionalno pohištvo, ki bo popolnoma izkoristilo razpoložljiv prostor. Zadnje čase so zelo popularne vgradne omare, ki izkoristijo vaš prostor do zadnjega centimetra. Mizar vam bo z veseljem svetoval in rezultat bo vaše edinstveno in unikatno pohištvo v vaših izbranih barvnih kombinacijah in stilu.

Kuhinje postajajo prostor, v katerem se zadržuje cela družina in predvsem za gospodinje je zelo pomembno, da ustreza njihovim potrebam in je hkrati estetska. Preverite pozicijo obstoječih priključkov (za vodo, elektriko, plin, …), vizualizirajte svoje gibanje po kuhinji in z mizarjem narišite načrt vaše sanjske kuhinje.

Tako izdelano pohištvo po vaših željah in potrebah bo zagotovo nekaj posebnega in bo naredilo vaše bivanje bolj prijetno.

Ocenite ali preverite izvajalce storitev. Poiščite ustrezne izvajalce ali pridobite ponudbe. Izbirajte preverjene in dobro ocenjene.

Oddaj povpraševanje za: Plastična kirurgija


Olajšajte si delo! Brezplačno oddajte povpraševanje za Plastična kirurgija

IZBRANI PONUDNIKI ZA PLASTIČNA KIRURGIJA


Preglejte predstavitve plastičnih kirurgov, njihove ocene in fotografije ter se odločite za tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Regentova cesta 37, Ljubljana

(11) Oceni me

Fitness rekreacija · Frizerske storitve · Hujšanje in oblikovanje telesa · Kopališča · Ličenje · Masaže · Najem športne opreme · Nega kože · Nega nog (pedikura) · Nega obraza · Nega obrvi in trepalnic · Nega...

Vrtna ulica 3, Murska Sobota

(1) Oceni me

Odstranjevanje kožnih znamenj · Plastična in estetska kirurgija

PERIČEVA ULICA 27, LJUBLJANA

(1) Oceni me

Angiologija in žilna kirurgija · Dermatologija · Plastična in estetska kirurgija · Radiološka diagnostika

V Murglah 8, Ljubljana

Plastična in estetska kirurgija

Jezdarska ulica 2, Maribor

Alergologija · Angiologija in žilna kirurgija · Ginekologija · Komplementarna in alternativna medicina (KAM) · Najem medicinske opreme in pripomočkov · Odstranjevanje kožnih znamenj · Plastična in estetska k...

Depala vas 14 A, Domžale

Odstranjevanje kožnih znamenj · Plastična in estetska kirurgija

Rožna dolina, Cesta IV 45, Ljubljana

Plastična in estetska kirurgija

Javorjeva ulica 4 , Celje

Okulistika in optika · Ortodontija · Plastična in estetska kirurgija · Zobni rentgen · Zobozdravstvo

Gosposvetska Ulica 6, Kranj

Plastična in estetska kirurgija

Cesta Prvih Borcev 24, Brežice

Plastična in estetska kirurgija

Več