O podjetju

Smo družinsko podjetje z več kot 25 letnimi izkušnjami. Ponujamo hladni ter topli samopostrežni catering, primeren za posameznike kot tudi za podjetja. Skratka za vse, ki za svoj dogodek želijo izkusiti posebno in kreativno obarvano kulinarično doživetje. Nudimo plošče različnih oblik, vsebine in velikosti, canapeje, burgerje in ostalo finger food hrano. Pogostitve na terenu s toplim bifejem, vse od klasičnega kosila, žara, solatni bar, sveže sadje seveda nikoli ne pozabimo, tudi na kaj sladkega. Vedno se prilagajamo željam strank. Pozornost namenimo tudi najmanjšim detailom, ki na koncu poskrbijo za estetsko dovršeno in seveda okusno pojedino.
Več informacij https://www.pipo.si/catering/

Ponujamo najem sodobno opremljene sejne sobe, za poslovna srečanja, izobraževanja, seminarje ipd. Dvorana je opremljena z vso projekcijsko opremo, WI-FI, klima, mini bar, terasa. Oglejte si panoramski posnetek dvorane.
https://www.pipo.si/najem-prostora/

Mnenja strank

  • 2 oceni (5,0)

Ocenite storitve ponudnika PIPO trgovina in catering

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.