O podjetju

Sem Tina Zaletel, vsestranska oblikovalka. Moje življenje se vrti okoli oblikovanja, tako poslovno kot zasebno. Imam številne izkušnje z oblikovanjem oglasov in raznih tiskovin, vključno z revijami in knjigami, grafično zasnovo spletnih strani in spletnih pasic, celostnih podob podjetij ter sejemskih nastopov. Izdala pa sem tudi dve knjigi in dva “delovna zvezka” za otroke.

Nudim celovite grafične storitve. Pripravim celostno grafično podobo podjetja in njegovih blagovnih znamk, kreiram in izvedem ideje oglasnih akcij in sejemskih nastopov. Pripravim grafično zasnovo, postavitev vaših tiskovin in pripravo le-teh za tisk. Kreiram ideje in izvedem spletne oglase in pasice.

Vaše zadovoljstvo, so moje bodoče reference, zato se maksimalno potrudim zadovoljiti vašim potrebam in željam. Z vašim sodelovanjem in mojo kreativnostjo ter individualnim pristopom bomo dosegli najboljše rezultate.

Mnenja strank

 • 4 ocene (5,0)

Ocenite storitve ponudnika PINART, d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Martin Š.

  2

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Tina je vse naloge, ki jih je prejela od nas opravila korektno in v dogovorjenem času, nemalokrat tudi čez noč. Je vsestranska, za nas je pripravljala različna gradiva, od tiskovin, spletnih strani do celostne podobe in oglasov.

 • avatar image

  Mateja M.

  2

  2 oceni
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Izjemno hitro in profesionalno opravljeno!

  • Splošna ocena

  Zelo zadovoljna z vsemi oblikovanimi materiali od celostne podobe za podjetje, do različnih promo materialov (vizitke,letaki,pingvin...)

  Super oblikovalka, ki je komunikativna, časovno efektivna in zelo strokovna.

  Odgovor ponudnika

  Hvala