O podjetju

V podjetju Pilremag d.o.o. se trudimo prispevati k dvigu bivalne kulture na področju kopalniških prostorov ter Vas obveščati, izobraževati in vam predstavljati nove trende na področju opreme kopalnic.

Trudimo se slediti najnovejšim trendom na področju opreme kopalnic ter svojim strankam vse informacije tudi podat. V ta namen v našem razstavnem salonu prikazujemo najmodernejše kopalnice, ki vaš kopalniški prostor preobrazijo v prostor počitka in ugodja. zavedamo se, da je prav kopalnica tisti prostor, ki je zaradi načina življenja postal nekaj prijetnega in sproščujočega.

V naši ponudbi najdete vse za ogrevanje, vodovodno instalacijo, vodovodne armature, prezračevalne sisteme, klimatske naprave, solarne sisteme, keramične ploščice, sanitarno keramiko, kopalniške dodatke in ostalo priznanih svetovnih proizvajalcev.

Poleg ponudbe opreme vam nudimo tudi storitve na področju strojnih inštalacij. Sodelujemo z več kot tridesetimi različnimi in vrhunsko izkušenimi monterji, ki delujejo pod vodstvom gradbenih inženirjev. Zasebnikom tako nudimo celovito rešitev - od projekta do njegove realizacije.

Odlikuje nas fleksibilnost, hitra odzivnost ter strokovnost, na kar kažejo tudi naše reference.
Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika Pil inženiring d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.