OSEBNI TRENER - Tomaž Škoberne

O podjetju

Sem osebni trener Tomaž Škoberne in se lahko pohvalim z dolgoletnimi izkušnjami pri sestavi in vodenju treningov ter prehranskemu svetovanju.
Trening z mano temelji na postopni periodizaciji, ki se ga prilagodi vsaki stranki. Ogromno strank je z mano doseglo izjemne željene cilje. Znam prisluhniti vašim željam, jih upoštevati in vaš trening prilagoditi tako, da se boste na treningu sprostili in dosegali najboljše možne rezultate.
Stranke me poznajo in cenijo po:
- Osebnem trenerstvu
- Funkcionalni vadbi
- Sestavi treningov
- Individualni namenski vadbi
- Vadbi z lastno težo
- Vadbi z utežmi
Veselim se treninga z vami!

Mnenja strank

 • 2 oceni (5,0)

Ocenite storitve ponudnika OSEBNI TRENER - Tomaž Škoberne

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Jurka Š.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Trener z dolgoletnimi izkušnjami. Ima res dober občutek koliko zmorem in temu prilagaja intenzivnost vaj. Zaupanje si je pridobil tudi s tem, da je pozoren na pravilno izvedbo vaj. Resnično priporočam!

 • avatar image

  Nena S.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Super oseba in izjemno zadovoljna z razultatom treningov. Prilagojen na moj delovni urnik, komunikativen in strokoven pri svojem delu. Resnično zadovoljna in priporočam vsakemu, ki si želi dobrega trenerja. Svoj cilj dosegla s trdim delom in strokovnim trenerjem. Hvala Tomaž. Lp, Nena