Zobozdravstvo Zupančič d.o.o. zobozdravnik

Zobozdravstvo Zupančič d.o.o. zobozdravnik

Staničeva 4a,

1000 Ljubljana

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
profil
Delovni čas
Pon 12:00-20:00
Tor 08:30-14:00
Sre 08:30-14:00
Čet 12:00-20:00
Pet 08:30-14:00

O podjetju

mag. Sanja Zupančič, dr. dent. med., spec. zobne in čeljustne ortopedije - izvaja ortodontsko obravnavo z uporabo vseh sodobnih aparatov in tehnik (snemnih, fiksnih, estetskih, nevidnih itd).
mag. Rok Zupančič, dr. dent. med., spec. za stom. protetiko - se ukvarja s splošnim zobozdravstvom in s specialističnimi posegi na področju stomatološke protetike in implantologije.
Nina Zdešar, ustna higieničarka - izvaja higienske faze zdravljenja: čiščenje zobnih oblog, pouk o ustni higieni in motivacija za higieno, peskanje zob, beljenje zob in asistira pri preostalih posegih

Smo specialistična zobozdravstvena ordinacija. Ukvarjamo se s splošnim zobozdravstvom in ustno higieno, na specialističnih področjih pa z ortodontijo ter stomatološko protetiko z implantologijo. Pri nas je načrtovanje, zdravljenje in vzdrževanje podprto z znanstvenimi dokazi, brez čarobnih napojev in s poudarkom na dobri ustni higieni kot osnovi za ustno zdravje.

Mnenja strank

 • 4 ocene (5,0)

Ocenite storitve ponudnika Zobozdravstvo Zupančič d.o.o. zobozdravnik

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Irena K.

  2

  2 oceni
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  Kakovost

  Odnos

  Cena

  Presenečena sem bila nad takojšnjim odzivom; naročena sem bila takoj naslednje jutri. Osebje je zelo prijazno in ustrežljivo. Kljub temu, da sem prišla samo zaradi problema enega zoba, mi je g.Zupančič naredil pregled celotnih zob, podal mnenje in tudi opredelil način in časovni rok morebitnega zdravljenja, če bi se za to odločila. Sama konverzacija je bila resnično zelo sproščena, nobenega ustrahovanja, česar sem bila vajena do sedaj prav pri vseh zobozdravnikih. Delo je bilo opravljeni zelo kvalitetno, kar di sedaj pri drugih na žalost ni bilo. Prav tako je bil korektektno pri plačilu in sicer nič več, kot je bilo predhodno ocenjeno. Za delo je garancija dve leti. Če in ko bom pripravljena na sanacijo zob, ne razmišljam, da bi to opravila kjerkoli drugje, kot pri Zobozdravstvu Zupančič.
  Vredno je zaupanja in vsa pohvala.

 • avatar image

  Irena K.

  2

  2 oceni
  1 zahvala
  • Splošna ocena

  S storitvijo sem bila zelo zadovoljna - korektno, hitro, kvalitetno. Zelo prijazen dostop; predvsem pa mi je bilo všeč, ker si vzame čas za pacienta, se z njim pogovarja in zelo nazorno opiše stanje zob in morebitne rešitve. Tudi pri ceni se držijo dogovora.

 • avatar image

  Ljudmila K.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Mislim, da je to to...Sem zelo zadovoljna z vašimi storitvami.
  Priporočam vsem, da vas izberejo.

  Ljudmila K.

 • avatar image

  Nina B.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Toplo priporočam vsem, ki si želijo premagati strah pred zobozdravnikom in svojim zobem privoščiti najboljše. Profesionalen pristop, strokovno in prijazno osebje, popolnoma predano pacientu in njegovim željam. Rok, Sanja in Nina, odlični ste!