Optika Clarus in očesna ambulanta Slovenska Bistrica

O podjetju

Prepoznavna blagovna znamka Clarus je sinonim za selektivna prodajna mesta in storitve. Smo vodilni ponudnik na področju trgovine z očali in optičnimi pripomočki, na trgu prisotni že od leta 1989.

Naše poslovalnice so v Ljubljani (dve), Kopru, Mariboru, Celju, Novi Gorici, Kranju, dve v Murski Soboti, Novem mestu, Krškem, Velenju, Vrhniki, Medvodah, Slovenski Bistrici in dve na Ptuju. Poslovna enota Optika Clarus Ljubljana BTC velja za največji optični center v Evropi in obsega kar 800 m2 prodajnih površin.

V naših ambulantah nudimo preventivne preglede za oči in preglede za kontaktne leče z odličnimi specialisti okulisti ter učinkovito in sodobno ambulantno opremo. Stranke nas poznajo po največji ponudbi trendovskih korekcijskih, sončnih, športnih in otroških očal.
Pomembno je, da za vid skrbimo že od malih nog, in prav zato smo v Optiki Clarus BTC Ljubljana pred leti odprli tudi največji otroški oddelek s korekcijskimi okvirji in sončnimi očali za otroke. Zavedamo se, da je optimalen vid ključnega pomena tudi v športu, saj lahko bistveno vpliva na doseganje želenih rezultatov in pomeni razliko med porazom in vrhunskim uspehom. Na največjem oddelku s športnimi očali v Sloveniji lahko za svoj vid poskrbijo tako rekreativni kot tudi vrhunski in ekstremni športniki.

Telefon 02 70 70 842, 080 25 27
Mobitel 030 423 133

Mnenja strank

 • 1 ocena (5,0)

Ocenite storitve ponudnika Optika Clarus in očesna ambulanta Slovenska Bistrica

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Nejc R.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Zahvalil bi se za spošljiv odnos in nadvse profesionalno svetovanje , ki ga imajo do strank v optiki Clarus v Slovenski Bistrici. Posebna zahvala gre gospe Simoni Vengust!

Več informacij o podjetju

Plačilo na obroke Da
Parkirišče Da
Rezervacije Da
Klima Da
Invalidom prijazno Da
Kreditne kartice Da
Garancija Da