Optika Clarus in očesna ambulanta Krško Qlandia

O podjetju

Prepoznavna blagovna znamka Clarus je sinonim za selektivna prodajna mesta in storitve. Smo vodilni ponudnik na področju trgovine z očali in optičnimi pripomočki, na trgu prisotni že od leta 1989.

Naše poslovalnice so v Ljubljani (dve), Kopru, Mariboru, Celju, Novi Gorici, Kranju, dve v Murski Soboti, Novem mestu, Krškem, Velenju, Vrhniki, Medvodah, Slovenski Bistrici in dve na Ptuju. Poslovna enota Optika Clarus Ljubljana BTC velja za največji optični center v Evropi in obsega kar 800 m2 prodajnih površin.

V naših ambulantah nudimo preventivne preglede za oči in preglede za kontaktne leče z odličnimi specialisti okulisti ter učinkovito in sodobno ambulantno opremo. Stranke nas poznajo po največji ponudbi trendovskih korekcijskih, sončnih, športnih in otroških očal.
Pomembno je, da za vid skrbimo že od malih nog, in prav zato smo v Optiki Clarus BTC Ljubljana pred leti odprli tudi največji otroški oddelek s korekcijskimi okvirji in sončnimi očali za otroke. Zavedamo se, da je optimalen vid ključnega pomena tudi v športu, saj lahko bistveno vpliva na doseganje želenih rezultatov in pomeni razliko med porazom in vrhunskim uspehom. Na največjem oddelku s športnimi očali v Sloveniji lahko za svoj vid poskrbijo tako rekreativni kot tudi vrhunski in ekstremni športniki.

Telefon 07 38 44 545, 080 25 27
FAX 07 38 44 547

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika Optika Clarus in očesna ambulanta Krško Qlandia

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.

Več informacij o podjetju

Garancija Da
Kreditne kartice Da
Invalidom prijazno Da
Plačilo na obroke Da
Klima Da
Parkirišče Da
Rezervacije Da