NEXT, DRUŽBA ZA RAZVOJ SPLETNIH REŠITEV D.O.O.

NEXT, DRUŽBA ZA RAZVOJ SPLETNIH REŠITEV D.O.O.

Vojkova cesta 63,

1000 LJUBLJANA

Prikaži telefon
e-sporočilo
spletna stran
profil
Delovni čas
Pon 07:00-21:00
Tor 07:00-21:00
Sre 07:00-21:00
Čet 07:00-21:00
Pet 07:00-21:00
Sob 07:00-21:00
Ned 07:00-21:00
Praznik 07:00-21:00

O podjetju

Beeping je najlažji način naročanja profesionalnih čistilcev za gospodinjstvo. Beeping vas poveže z večkrat preverjenim, kvalificiranim in zaupanja vrednim čistilcem. Vse, kar potrebujete, je vaš računalnik, mobilni telefon ali tablica. Z Beepingom potrebujete le minuto za čist dom in prosto popoldne.

Na spletni strani oddate vse ključne podatke o sebi in svoji nepremičnini. Sledite navodilom na spletni strani. Beeping potrdi prost termin in omogoči varen način spletnega plačila. Predhodno preverjen in usposobljen čistilec se bo v dogovorjenem terminu oglasil pri vas in opravil čiščenje. Vi pa boste tako lahko koristneje izkoristili čas zase ali svoje najbližje. Za konec pa ne pozabite oddati še svojega mnenja.

Profesionalni čistilci, ki nudijo storitev čiščenja gospodinjstva preko spletne platforme Beeping, opravljajo redna tedenska čiščenja gospodinjstev. Z velikim veseljem bodo Beeping čistilci poskrbel za čiščenje vaše kopalnice in sanitarij, spalnice, dnevnega prostora, kuhinje, morebitne otroške sobe in kabineta. V vseh prostorih bo poskrbljeno za brisanje prahu z vidnih površin, čiščenje zunanjih površin omar, sesanje in pomivanje tal ter praznjenje smeti. Nudimo pa vam možnost izbora dodatnih aktivnosti – čiščenje oken, čiščenje notranjosti hladilnika in pečice ter čiščenje notranjosti kuhinjske omarice s steklovino in jedilnim servisom.

Zavarovalnica Generali poskrbi, da ste lahko popolnoma brez skrbi. Vaše imetje je zavarovano do višine 100. 000 EUR, vsi predmeti, ki so neposredni del čiščenja, pa do višine 10.000 EUR. Beeping skladno s Splošnimi pogoji poslovanja poskrbi za nemoteno in hitro komunikacijo med vami in zavarovalnico v primeru nastanka škode med čiščenjem.

Za več informacij obiščite spletno stran www.beeping.si

Mnenja strank

  • bodi prvi, oceni me

Ocenite storitve ponudnika NEXT, DRUŽBA ZA RAZVOJ SPLETNIH REŠITEV D.O.O.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.