Najem prostora


Poiščite ponudnike, ki vam omogočajo najem prostora, ki bo gostil vašo zabavo, poroko ali druge dogodke.

Kljub široki ponudbi pohištva v trgovinah z opremo za dom, je včasih težko najti pohištvo, ki je primerno za vaše stanovanje. Če želite, da so vaše omare prilagojene prostoru, ki ga imate na razpolago in s tem čimbolj funkcionalne, je najbolje, da se obrnete na dobro mizarstvo, ki bo izdelalo pohištvo samo za vas in vaše potrebe. Mizar vam bo prostor izmeril, se z vami pogovoril o vaših željah in pripravil načrt za funkcionalno pohištvo, ki bo popolnoma izkoristilo razpoložljiv prostor. Zadnje čase so zelo popularne vgradne omare, ki izkoristijo vaš prostor do zadnjega centimetra. Mizar vam bo z veseljem svetoval in rezultat bo vaše edinstveno in unikatno pohištvo v vaših izbranih barvnih kombinacijah in stilu.

Kuhinje postajajo prostor, v katerem se zadržuje cela družina in predvsem za gospodinje je zelo pomembno, da ustreza njihovim potrebam in je hkrati estetska. Preverite pozicijo obstoječih priključkov (za vodo, elektriko, plin, …), vizualizirajte svoje gibanje po kuhinji in z mizarjem narišite načrt vaše sanjske kuhinje.

Tako izdelano pohištvo po vaših željah in potrebah bo zagotovo nekaj posebnega in bo naredilo vaše bivanje bolj prijetno.

Ocenite ali preverite izvajalce storitev. Poiščite ustrezne izvajalce ali pridobite ponudbe. Izbirajte preverjene in dobro ocenjene.

Oddaj povpraševanje za: Najem prostora


Olajšajte si delo! Brezplačno oddajte povpraševanje za Najem prostora

IZBRANI PONUDNIKI ZA NAJEM PROSTORA


Preglejte predstavitve ponudnikov prostorov v najem, njihove ocene in fotografije ter se odločite za tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Šentvid pri Stični 5a, Šentvid pri Stični

(2) Oceni me

Catering · Dostava pripravljene hrane · Najem prostora za dogodke · Nepremičnine · Peka po naročilu

ŠOLSKA ULICA 14 , DOMŽALE

(2) Oceni me

Cvetličarstvo · Najem prostora za dogodke · Zelenica in vrtovi

MEDNO 54, LJUBLJANA - ŠENTVID

(1) Oceni me

Najem opreme za dogodke · Najem osebja za dogodke · Najem prostora za dogodke · Organizacija dogodkov · Poroke

Miklavž pri Taboru 12, Tabor

Najem osebja za dogodke · Najem prostora za dogodke · Poroke · Restavracije in gostilne

Ulica Kneza Koclja 22, Maribor

Catering · Najem osebja za dogodke · Najem prostora za dogodke · Organizacija dogodkov · Poroke · Restavracije in gostilne

Puče 48, Šmarje

Najem osebja za dogodke · Najem prostora za dogodke · Organizacija dogodkov · Poroke

Cesta svobode 35, Bled

Najem osebja za dogodke · Najem prostora za dogodke · Organizacija dogodkov · Poroke

HRENOVA ULICA 8, LJUBLJANA

Glasba · Marketing in PR · Najem opreme za dogodke · Najem osebja za dogodke · Najem prostora za dogodke · Nega kože · Nega obraza · Organizacija dogodkov · Sprostitvene terapije · Wellness storitve · Športn...

Dunajska Cesta 119, Ljubljana

Catering · Najem opreme za dogodke · Najem osebja za dogodke · Najem prostora za dogodke · Peka po naročilu · Poroke · Proizvodnja in dobava pijač · Restavracije in gostilne

Ložnica pri Žalcu 52 A, Žalec

Najem opreme za dogodke · Najem osebja za dogodke · Najem prostora za dogodke · Organizacija dogodkov · Poroke

Več