O podjetju

Očesni center Morela okulisti smo ustanovili z namenom, da v njem zagotovimo storitve, primerljive z rezultati uglednih zahodnoevropskih in ameriških ustanov. Danes Očesni center Morela okulisti velja za enega vodilnih centrov za očesno refraktivno kirurgijo, ne le v Sloveniji, temveč tudi širše v regiji. Zavedamo se, da je za vrhunske dosežke nujno skrbeti za vse elemente kakovosti. Zato intenzivno vlagamo tako v tehnologijo kot v zaposlene in njihovo znanje.

Smo edini očesni center v širši regiji z akreditacijo ameriške fundacije Joint Commission International, ki velja za najbolj ugledno akreditacijsko ustanovo na področju zdravstva. Vsi naši delovni procesi so skrbno nadzorovani, kar skupaj z našo strokovnostjo, dolgoletnimi izkušnjami in sodobno tehnologijo pacientom zagotavlja najvišjo stopnjo kakovosti in varnosti storitev.

Mnenja strank

 • 3 ocene (4,7)

Ocenite storitve ponudnika Morela okulisti, d.o.o.

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
 • avatar image

  Mimi N.

  1

  1 ocena
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Odnos

  Kakovost

  Cena

  Strokovni in zelo prijazni!

 • avatar image

  Nastja S.

  5

  36 ocen
  11 zahval
  • Splošna ocena

  Cena

  Kakovost

  Odnos

  Lani sem prek VseStoritve oddala povpraševanje za lasersko operacijo dioptrije in se na podlagi cene in ocen odločila za Morela okuliste. Od operacije (metoda LASEK) sta zdaj minila 2 meseca, moj vid je končno ok in z rezultati sem zadovoljna. Zmotile so me njihove "napovedi", kdaj bo moj vid stabilen (najprej je bilo to en teden po operaciji, čez 4 dni je bilo 3-4 tedne, po enem mesecu pa kar 2-6 mesecev... - res ni prijetno, ko mislite, da bi moralo biti že vse ok, vi pa še vedno ne vidite in niste sposobni za delo), občutek, da sem jim samo številka in to, da čeprav naj bi bila zdravila vključena v ceno (prvi paket za prvi teden je res), sem morala zdravila kasneje dokupovati (še cca 100 eur). Sama operacija je bila sicer malo neprijetna, ampak neboleča in tudi obravnava med operacijo je bila zelo korektna. Kljub vsemu - če ste odvisni od nošenja očal ali leč, odpravo dioptrije priporočam! Tudi jaz bi se zdaj, ko vem, kaj operaciji sledi (sploh prvi teden), za njo odločila ponovno!

 • avatar image

  Linda H.

  2

  3 ocene
  0 zahval
  • Splošna ocena

  Odlični rezultati, glede na ceno, vrhunski in profesionalni. Zaupam jim popolnoma. Odkriti in korektni. Kljub gneči čakanja ni, obravnava je individualna in zaupanja vredna. Operacijo bi priporočala vsem, ki se želijo znebiti očal.