Moč v rokah kupca

Ocenite preizkušene, izberite najboljše izvajalce storitev

Ste zadovoljni z delom vašega mojstra, frizerja, računovodje in ostalih izvajalcev storitev, ki jih koristite? Ocenite jih na portalu VseStoritve.com; dobre izvajalce nagradite z pozitivno oceno, slabe pa 'kaznujte' z negativno. Vsaka ocena vam in ostalim uporabnikom portala pripomore k boljšemu pregledu nad izvajalci storitev na trgu.

VseStoritve.com vam prihrani tveganje pri izbiri izvajalca storitev!

Vam je ta zgodba znana? Potrebovali ste izvajalca storitve, s katero še niste imeli izkušenj, in ga s precej truda našli. Mastno vam je zaračunal, čez nekaj dni pa ste ugotovili, da je bila storitev opravljena slabo. Poklicali ste izvajalca, se pritožili, on pa se je začel izmikati, na koncu pa je nehal dvigati telefon.

Izvajalci se večinoma niso preveč obremenjevali s pritožbami, saj je vaše nezadovoljstvo le stežka prišlo do ušes njegovih potencialnih novih strank.

Iskanje ustreznega izvajalca storitev za vaše potrebe zdaj ne bo več loterija! VseStoritve.com vam omogoča popoln pregled nad trgom storitev in hitro izbiro dobrih izvajalcev storitev, ki imajo zadovoljne stranke.

Kupci storitev imate zdaj moč v svojih rokah!

S portalom VseStoritve.com vam želimo dati spletno orodje, ki bo izvajalce storitev 'prisililo' v bolj korektno in transparentno delo. Kako? Uporabniki portala imate možnost deliti svoje pozitivne ali negativne izkušnje z izvajalcem storitev. Ko boste iskali novega izvajalca storitev, boste lahko najprej pregledali mnenja in izkušnje njegovih dosedanjih strank. Zdaj veste, kateri izvajalci so kakovostni, saj njihove ocene odražajo kvaliteto opravljene storitve.

Kot Tripadviser za storitve

Verjetno uporabljate Tripadviser (ali drugo orodje za preverjanje hotelov, restavracij) in se za hotel ali restavracijo odločite na podlagi ocen prejšnjih strank. Enako lahko na VseStoritve.com poiščete izvajalce za storitve, ki jih potrebujete, in se na podlagi zadovoljstva njihovih strank odločite za najbolj ustreznega.

Transparentnost na trgu storitev!

S portalom VseStoritve.com je trg storitev bolj transparenten. Zdaj veste, kateri izvajalci so kakovostni, saj njihove ocene odražajo kvaliteto opravljene storitve.

Izvajalec storitve bo vedel, da mora dobro opraviti svoje delo, ki ga boste nagradili s pozitivnim mnenjem, v nasprotnem primeru pa mu boste namenili slabo oceno, zaradi katere bo težje pridobival nove posle.

Kupovanje storitev bo sedaj preprosto!

Želite deliti svojo izkušnjo z izvajalcem storitve?

Vas je navdušil ali razočaral? Poiščite ga na VseStoritve.com in oddajte svoje mnenje. To bo koristilo vsem uporabnikom portala, ki razmišljajo o nakupu storitev.

Potrebujete izvajalca storitve?

Obiščite VseStoritve.com in poiščite izvajalce za želeno storitev. Poglejte njihove ocene in kontaktirajte tistega, ki vam najbolj ustreza.

Zbirate ponudbe, predračune?

Poiščite ustrezne izvajalce za izbrano storitev in kar vsem pošljite zahtevek za ponudbo. Dobili boste 6 ponudb in na podlagi ocen in profilov izvajalcev izbrali najboljšo.