O podjetju

Sem ženska srednjih let, ki je rada urejena in ker verjamem, da se radi uredite tudi vi, če ne drugače, pa vsaj za posebne priložnosti, vam ponujam poleg modnega svetovanja in osebnega nakupovanja tudi možnost IZPOSOJE oblačil. Izposodite si lahko dnevna ali malo bolj svečana oblačila (npr. za službene večerje in zabave, tematske zabave, poroke, nastope, predavanja...) pa tudi modne dodatke, kot so torbice, čevlji, šali, klobuki ... Zakaj bi kupovali in zapravili več sto evrov za nekaj, kar boste samo enkrat oblekli, ko pa si lahko preprosto izposodite! Izbrano vam po želji dostavim in pridem iskat. V ceno izposoje je že všteto čiščenje. Vabljeni, da obiščete mojo spletno stran in se prepričate o kvalitetni ponudbi in edinstveni storitvi v Sloveniji.

- Ko potrebujete oblačilo za posebno, morda celo enkratno priložnost, vas rešim iz zadrege. Za vas imam na razpolago več kot 200 različnih kosov oblačil, obutve in modnih dodatkov, ki si jih lahko izposodite. Po želji oblikujem vašo celotno podobo, ali pa si izposodite posamezen kos in ga postilirate po svoje.
- Zaposlenim poslovnim ženskam in moškim ter mamicam, ki jim primanjkuje časa, nudim osebno nakupovanje oblačil.
- Nudim sezonski pregled in čiščenje vaših omar: oblačila posortiram po namembnosti, odslužena pa odpeljem k dobrodelnim organizacijam ali za vas prodam trgovinam z oblačili iz druge roke.
- Organiziram predavanja in delavnice ter individualna svetovanja na temo pravilne izbire oblačil glede na vašo postavo in priložnost.

Mnenja strank

  • 3 ocene (5,0)

Ocenite storitve ponudnika MJZ Fashion

Označite primerno število zvezdic.

Povejte nam malo več o izvajalcu storitve

Cena

Kakovost

Odnos

Potrjujem, da moja ocena podjetja temelji na moji dejanski izkušnji s ponudnikom storitve in da z njim nimam osebnih ali poslovnih povezav. Smernice za oddajo mnenj.
    • Splošna ocena

    Odličen stajling, še se vrnem!